03 aug2013
5
Av hanab2 · 2 · 524 visningar · gillad 0 gånger

aldrig varit så missnöjd!!!

Åh, jag höll nästan på att börja gråta!! Har sjungit på massa bröllop o begravningar etc och var och sjöng på ett bröllop idag... Jag o gitarrkillen klaffade väl inte riktigt ens från början. Har tränat några gånger innan o senast igår. Då visste han inte vilka tonarter vi kört innan, vilken stämma han skulle ha, om han plockade på gitarren eller inte.... En himla massa bara dagen innan. Det är ju liksom inte jag som ska behöva hålla koll på det... Iaf... Vi kör idag på bröllopet. Regnet öser ner på utomhusvigseln men det var otroligt fint i alla fall. När vi kör våra låtar känner jag mig väldigt fokuserad på det han spelar och när han spela fel o så, sen höll inte min röst som den skulle så jag fick improvisera på några ställen... Kontentan av det hela var att jag verkligen inte kände mig nöjd? Har aldrig känt så förut, höll nästan på att börja grina när jag gick därifrån :-(. Usch... Inte nöjd med vår insats. Tur är väl att inte brudparet verkade märka nåt........ Men åh! Blä! Och nu har jag fått ur mig det! ............................. Ligger o vilar på soffan med Tor på bröstet. Imån är han hela 4 veckor vår lilla skrutt! Tänk vad tiden går!

Kommentarer

Av Hannis · 10 år sedan ·
5

Inte kul när det inte blir som man vill.. Men lovar att dom inte ens märkte de, tror dom brukar vara i sånt trans så allt låter såå fint. Tråkigt när man inte riktigt kommer överrens med gitarristen, det är ju ganska viktigt. Varför du kanske vara nära tårar är också efter förlossningen så är man himla känslig & jag grät för ALLT.. :)

MYS nu med din härliga son! :)

Kramar

Av hanab2 · 10 år sedan ·
5
Ja... Skittråkigt! Gitarristen var jättetrevlig men det funkade liksom inte när man tränar på ett sätt och sen ändå inte.gör samma :-S. Nåväl, nu är.det över. Du kanske har rätt, kanske spelar hormonerna mig ett spratt också, det tänkte jag inte ens på :-o. Jag myser vidare! Kram

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar