16 jul2012
4
Av sandrakarin · 2 · 398 visningar · gillad 1 gånger

Aj aj aj...

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag ska nog vara glad att "problemen" kom såhär sent i graviditeten. Jag har fått sån foglossning så jag håller på att gråta bara jag rör på mig. Och jobba med det ska vi inte tala om. Jag är heeeelt slut bara efter en dag. Har gått in med inställningen att jag  är nöjd om jag klarar av att jobba två av de sista tre jobbveckorna. Kan inte ta ut mig mer. Magen har sjunkit så mycket så den nästan hänger i backen och har en hel del förvärkar och sammandragningar. Börjar bli lite orolig faktiskt. Jag skulle behöva vila, annars kommer det nog fasen bebis snart. I de värsta stunderna vill jag bara att förlossningen ska komma igång, men vid närmare eftertanke får hon gärna vara kvar i magen iallafall 2-3 veckor till så hon blir färdigbakad. 5 veckor kvar till BF nu. De märks att man är höggravid. Innan när man skrev lät det bara "oooh, va underbart allt är", och det har nu övergått mer och mer i gnäll. Men de är inte konstigt. Det är påfrestande som fan. Tur som man har så har man världens snällaste sambo som hade maten klar tills jag kom hem, och nu har han lovat att vi ska gå och köpa glass och chokladsås som jag har suktat efter hela dagen. Min lilla tröst! Bjuder på en bild på mitt osminkade jag, på jobbtoan med min hängbuk.

Kommentarer

Av maddan · 11 år sedan ·
5

Fina du :) Förstår att det är kämpigt att ha så ont. Jag har mått super bra hela min graviditet, är nu i v 28. Kan tänka mig att det rätt som det är smäller till och man får skit ont....

Tur att det onda tar slut till sist! 

Av sandrakarin · 11 år sedan ·
4

Ja, det är nu det har smällt till.  Går in i vecka 36 denna veckan. Antar att det är sista månaden som är svår. Bara att kämpa på! Man får nu det finaste som finns utav det iallafall :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar