14 sep2011
5
Av Sanna_ungmamma · 2 · 489 visningar · gillad 0 gånger

Åh va jag längtar.

Längtar så mycket tills vi börjar köpa bebiskläder osv. Har kollat lite på va jag vill köpa till den lilla/lille och har redan hittat lite som jag vill köpa:)

Självklart så läääääängtar jag tills bebisen kommer men som tur är just nu så känns det som veckorna bara försvinner:)Tänker ibland på att det kanske går för fort så jag inte märker att tiden försvinner.

Visst det är lite mer än 5 månader kvar. Har lite och göra innan bebisen kommer. Måste bara tänka på att inte vara för seg med saker som behöver göras :P

för ca 2 dagar sedan så började jag känna bebisen. Först trodde jag det kanske var gaser eller så men det kändes inte riktigt likadant. Kände samma sak senare. Igår och idag.

Är ju idag i vecka 16+4. Det känns som att jag kommer få en pojke,men jag vet inte. Spelar ingen roll för mig vad det blir för kön för jag vill ha båda könen iallafall i framtiden :)

Kommentarer

Av anneli_g · 11 år sedan ·
5

herregud jag började handla i v 11 :P förstår inte att du orkat hålla dig ;) fast vi har maaaassor kvar att fixa, det tar ju aldrig slut! va kul att du känner bebisen nu :) det är ju helt underbart med de där små sparkarna i början :) hehe min känns också som en pojk men man vet ju aldrig :) speciellt när de e första barnet känns det som det inte spelar nån roll.

Av Sanna_ungmamma · 11 år sedan ·
5

Hehe :) vill vänta lite med att handla saker till bebisen ifall något händer,man vet ju aldrig. Men kommer nog inte hålla mig till vecka 32 eller så :P kommer iallafall köpa något till henne/honom. Tänkt på att vissa kvinnor får tex pojke efter pojke osv. Min sambo har 5 bröder och inga systrar. Samt jag har en bror. Så är lite åt hållet ibland att jag vill ha flicka först :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar