Glasflickan:s dagbok

glasflickan
Av glasflickan 8 år comment 2 537

Vad ska han kunna?

Har en pojke som blev elva månader den andra januari. Vad ska dom kunna då? När jag läser på internet vad dom ska kunna vid elva månader så känns det som han är lite efter det han ska kunna. Eller menar dom att dom ska kunna det innan dom blir ....

Läs mer

glasflickan
Av glasflickan 8 år comment 0 311

varför mår jag illa....

Så jobbigt att må illa. Kan det vara för att mensen snart ska komma? Inget kul alls attmå så illa. Jobbigt att ta hand om sonen. Skönt att han sover länge idag. Eller mår jag illa för något jag ätit? Hum. Något är det iaf. .

Läs mer

glasflickan
Av glasflickan 8 år comment 7 458

pengar till mat per vecka?

Funderar att göra en budget på hur mycket maten får kosta i veckan. Och funderar på vad som är rimlig summa för två vuxna och en bebis på nio månader? har just nu ingen aning om vad vi lägger på mat i veckan.  .

Läs mer

glasflickan
Av glasflickan 8 år comment 2 340

Promenader i värnamo?

Någon som vill gå promenader med mig och min åtta månaders pojke på dagarna någon gång då och då? Har så fasligt svårt att ta kontakt med andra :P.  .

Läs mer

glasflickan
Av glasflickan 8 år comment 0 366

Imponerad...

Pojken hade svårt att somna i natt men det dög att ligga jämte mig utan att amma, Imponerande det säger jag. Annars har det bara varit gråt om han inte fått amma. Men lite tråkigt att han inte kunde sova i sin egen säng. Måste hitta en större lägenhet så ....

Läs mer

glasflickan
Av glasflickan 8 år comment 3 445

Slutar amma???

Plutten min blir åtta månader i morgon Vill nog sluta amma nu men kanske är för tidigt. Fast han vill ju amma på natten. Han blir jätte ledsen när han inte får amma på natten. Men kan vagga honom så han somnar på kvällen men sambon gör det bättre, Kanske ....

Läs mer

glasflickan
Av glasflickan 9 år comment 1 363

fundering kring mat.

Lilla söta pojken min vill inte äta vanliga puré utan jag har blandat i päronpure i och då går det att äta. Men det är väll okej att göra så? Väldigt fundersam över. det. För päronpure är ju inte onyttigt. Ja det går ju säker bra tillslut. Annat funderar jag ....

Läs mer

glasflickan
Av glasflickan 9 år comment 1 396

Spännande blöjbyten :P

Lilla kära pojken min vill inte alls ligga stilla på skötbordet. Det är bara magläge som gäller vilket gör det väldigt svårt att byta blöja på han. .

Läs mer

glasflickan
Av glasflickan 9 år comment 1 354

Aj aj aj

Oj varför biter den lilla mig när vi ammar? innan och efter ibland. Ont gör det iaf. något tipps på hur man ska fixa så han inte biter mig? .

Läs mer

glasflickan
Av glasflickan 9 år comment 0 429

Tänder!

Min lilla kärlek har fått upp två små tänder. Så små så små men ack så vassa dom är. Undrar när dom har kommit upp helt. .

Läs mer