10 jan2013
5
Av maddeN92 · 4 · 383 visningar · gillad 0 gånger

8+3

Vecka 8+3 idag och jag känner mig inte det minsta gravid, men kanske ska vara så under dessa veckor?? Oroar mig fortfarande som en tok och inget kan jag göra åt saken. Helst skulle jag bara vilja komma till den dagen då jag får se och höra plutten och veta att allt är som det ska där inne,men de dröjer nog ytterligare några veckor innan jag får gå på KUB-test. Och hungern sen. Hungrig jämt! Inatt halv ett så satt jag mig och åt chips.inte de bästa jag gjort och det stod verkligen ÅNGEST i pannan på mig efteråt xD skärpning Madde!!! Och dagarna går så segt tycker jag!! Har inget att sysselsätta mig med då jag är arbetslös!!

Kommentarer

Av Misha · 11 år sedan ·
5

Hej

Känner igen mig med hungern usch skulle kunna äta soffan om jag inte hittar något bättre hehe.. Tycker också dagarna går super segt är också arbetslös :) Hoppas allt är bra med dig iaf och den lille :)

Av maddeN92 · 11 år sedan ·
5
Haha ja äta allt man ser.går ju nästan över styr ibland .och sitter man hemma och inte har nått att göra så blir det lätt att man går och småäterxD tur jag inte är ensam om arbetslösheten !! Tack hoppas allt är bra med er oxå:)
Av kanskebebis2013 · 11 år sedan ·
5

Jadå men lite skräp får man unna sig =) blir toksugen på chips ibland och då måste jag ha lite...inget illamående alls? har du varit på inskrivning?

Av maddeN92 · 11 år sedan ·
5
Haha jo de är sant:) Jag var på hälsosamtalet den 2a jan och innan dess hade jag illamående rätt mkt.men de har försvunnit. Så jag är orolig... Inskrivningen ska jag på den 23e och då ska jag ta prover inför kub-test som jag ännu inte fått nån tid för än^^

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar