04 dec2013
4
Av Emmawetterholm · 3 · 380 visningar · gillad 0 gånger

6 kg klump!

Idag var vi på 6 veckors kontroll med den lille Loke! Allt va toppen och han går upp i ruskande fart! Hela 6 kg väger min lille nu! Han börjar le mer och mer nu och även prata mer, han har en superstark nacke dessutom :) redan samma dag han föddes började han lyfta på huvudet så det va lite coolt :)

ja bloggar inte lika mycket på denna sidan för jag gör det hellre på min blogg faktiskt, hade den länkad till blimamma sidan men helt plötsligt ville inte de funka! Stog att länken till min sida inte fans :/ jag vet att den finns så konstigt igentligen! 

Men vill man så kan man gå in på www.nattstad.se/emmawetterholm 

 

Kommentarer

Av EleonorC · 8 år sedan ·
5
Så härligt :). Våran lilla pojke är ju också 6 veckor och väger 4,7 :). Vi ser också mer leenden nu och det värmer ju så i hjärtat :). Vad kul för exakt så är det för Oliver han lyfte huvudet samma dag och är enormt stark i nacken nu och även i benen. Hoppas ni har det bra :) kram
Av Emmawetterholm · 8 år sedan ·
4
Ja du fick ju din pojk en dag tidigare än mig ;) en liten kille alltså :) det Vägde Loke typ 1,5 vecka efter födsel xD ja man blir varm i hela hjärtat av alla leenden och små ljud :) jadå vi har det så mysig hemma :)
Av EleonorC · 8 år sedan ·
5
Jo det kanske han är :) men var på BVC i tisdags och nu väger han 5 kg så han växer vår lilla pojke :). Så härligt vi med :) så mysigt att vara en familj :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar