05 jan2013
4
Av Bettli · 0 · 532 visningar · gillad 0 gånger

40+6

Idag har vi gått 40+6, så nu tycker jag allt att vår pojke kan komma ut. Det är så tråkigt att bara vänta, trodde inte jag skulle gå över så här långt. Men tanke på att jag är omföderska och det är ganska tätt mellan Amy och lillebror. Men där hade man fel. Vi får se när han vill komma ut, men jag hoppas på snart.

Varit uppe nu någon timme. Så passar på att plugga lite nu på morgonen, då det inte finns så mycket annat att göra vid denna tidpunkt. Läser just nu fysiologi och anatomi och det är så mycket att få in. Förstår inte hur man ska lyckas klara få in allt till tentan. Men det ska väl gå, tycker dessa områden har varit lättare än de områden från den första tentan i samma kurs. Så det känns iaf positivt.

Väntar på att få veta vart vi kommer blir VFU placerade med. Kommer inte få reda på det fören i slutet av januari som de verkar. Hoppas jag blir placerad i period två för annars måste jag göra ett studieuppbehåll =/ Eftersom första perioden böran redan i feb, den andra början i april, så det är ju ganska snabbt bara det efter graviditeteten, men det är ett nödvändigt ont. Det dryga är att jag måste göra praktiken inom dalarna, så jag hoppas jag får på de områden jag ansökt om att få ha praktiken, för då blir inte reselängden så farligt. ( Tidsmässigt blir den inte längre än vad de tar för mig att ta mig till jobbet). Men det visar sig, ev. så kommer vi bo närmare min praktikplats, så jag slipper resetiden och kan få mer tid med vår familj <3. Men kommer få pumpa massor inför praktiken. Men bara bita ihop och tänka på att det är för vår framtid, bättre arbetstider, bättre lön och kunna ha bättre planering och tid för våra barn, inte behöva barnvakt pga att våra arbetstider krockar.  Men vi får se vad de blir =).

Nej nu ska jag fortsätta med pluggandet.

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar