25 sep2012
4
Av celieh · 1 · 464 visningar · gillad 1 gånger

40+2

Ännu inget barn. Inget är som väntans tider. Igår började jag få riktigt onda värkar, men tyvärr har slemproppen fortfarande inte släppt. Hur seg får den vara?

Imorgon ska vi på TUL och få vikten och storleken uppskattad då jag är livrädd för att barnet kommer vara stort. Har ett sf-mått på 37-38 cm. Andreas var stor när han föddes och även huvudet på honom var stort, men jag snittades med honom. Beroende på vad TUL visar imorgon så ska läkaren ta ställning till igångsättning eller inte.

Ryggen och höfterna har gjort grymt ont idag. Skönt att Andreas har varit på dagis i fem timmar och fått leka av sig och ska tillbaka dit imorgon också.

Jag hoppas i vanlig ordning att förlossningen drar igång inatt.

Ha det gött

Kommentarer

Av varginnan · 11 år sedan ·
5
Håller tummarna för att ska dra igång för er! Jag kan säga att jag har fött 7 barn och varit med om slemproppen 1 gång! Så stirra dig inte blind på att den ska gå utan det kan sätta igång med enbart värkar eller vattenavgång som kan säga splash eller sippra! Lycka till både i natt eller även i morgon på tul:et å hoppas på igångsättning om inte busfröet vill ut nu:-)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar