17 maj2012
5
Av Sanna_ungmamma · 2 · 471 visningar · gillad 2 gånger

3 månaders sprutor.

Imorgon ska min lille kille ta sprutor o jag e nervös! jag vet ju inte hur han ska reagera? han kanske reagerar jätte dåligt :S

Förövrigt har det hänt en hel del,han rör på sig framåt,har förflyttat sig en halv meter framåt. Han har skrattat sen 2 veckor tillbaka nu och det är heeeelt underbart :D

sen vänder han ju sig från mage till rygg och det har hänt några enstaka gånger han vänt sig från rygg till mage också .

På lördag blir han 3 månader,han väger ca 6,5kg och är 63 cm lång .

Kommentarer

Av LindaMaria · 11 år sedan ·
5
Jag var också nervös för sprutorna, både 3-månaders och 5-månaders. Min sambo - som har sprutfobi, fick lugna mig som är sjuksköterska ha ha. Men barnen lever i nuet. Han har ingen aning om vad som ska hända, och sen gör det lite ont och sen känns det bra igen :) Det ska gå bra, men visst känns det i mammahjärtat!
Av minbaby · 11 år sedan ·
5

jag ville bara gråta när min tjej fick sin första spruta! hon blev så ledsen! såklart i bara någon sekund för sen fick hon nappen och så  var allting glömt! Men som LindaMaria skriver känns de i mammahjärtat! 

Men man måste försöka hålla sig lugn och stark för barnet! märker han att du är stressad (ännu kanske inte så mycket) men senare så blir deras situation värre om de märker att mamma är nervös/upprörd!

nu har jag så stor tjej att hon är idag 15 månader och ingen spruta före 4 år här men det har varit tungt att se henne få alla sprutor hon fick som mindre! 

De kommer gå bra =)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar