24 sep2012
4
Av emilie86 · 2 · 441 visningar · gillad 0 gånger

3 månader

Förra måndagen var jag på bvc med Mio.Han vägde 7360g och 65,5cm lång.Stor för sin ålder.Sen fick han även vaccin.Inte så kul för min lile plutt.Blev så ledsen.Men jag är van från tvillingarna.

Förra veckan har det hänt en del saker.I torsdags var vi på begravning för min kära svärmor :(.Det skulle ju inte bara få hända :(.Livet är så orättvist.

Sen hade vi dop igår för Mio som var inplanerat sedan en tid tillbaka.Allt gick bra trots det som hänt under den senaste tiden.Men skönt att ha det avklarat.

Kommentarer

Av 5underbarabarn · 11 år sedan ·
3

Vilken bjässe:)Min dottoer vägde lite över 7 kg när hon var 7-8 månader..Men han var väldigt fin..Ja livet är verkligen orättvist:´(¨Så tragiskt med din svärmor.Ett dop med väldigt blandade känslor då kan jag tänka:(

Av emilie86 · 11 år sedan ·
4

Ja han är en bjässe :) min syster tyckte han var tung.hon är gudmor.hennes dotter som är 22 månader väger strax över 10kg och ca 80cm.min kusin sa att man kunde nästan tror att våra pojkar är trillingar.

Ja det var blanadade känslor :( de går upp och ned.Hon älskade verkligen sina barnbarn.Helt underbar och genomsnäll.

Vi har haft ett medium här hemma som fått kontakt med henne.De saker han sa stämde väldigt bra.bl.a att barnen har fått en stor björn som var större än dom.jättespännande vad de kan få fram.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar