09 feb2012
5
Av Sanna_ungmamma · 4 · 453 visningar · gillad 3 gånger

38+2 ingen bebis än :(

Är nu en vecka sen slemproppen gick. Mina menssmärtor har avtagit lite och allt verkar lugnt. Barnmorskan trodde iallafall att bebis kommer innan nästa besök hos henne som är 16 februari.

Jag hoppas hon har rätt,längtar att få träffa vår lille bebis och det börjar bli jobbigt att ligga på sidan nu också.

Bebis var väldigt livlig igår kväll och verkade vilja komma ut så mycket som han tryckte utåt och sträckte på sig så jag fick ont. Men skönt att känna att han är så livlig och rörlig fastän han är stor :)

Förövrigt så packar jag till den nya lägenheten vi fått och det är inflyttningsdatum den 1 mars(min födelsedag). Får se om vi kan flytta in då eller om det är saker i lägenheten som behöver fixas först :)Är ju bara en 2a men mycket bättre än vi har nu ändå för nu bor vi ju hos min sambos mamma och hennes katter. Vi vill inte bebisen ska ha massa katthår på sig eller få i sig cigarettrök så det underlättar väldigt mycket med egen lägenhet :)

Förövrigt är det ju ganska mycket som händer nu,bebis kommer närsomhelst,flytt,min och pappas födelsedag 1a mars,min sambos födelsedag den 26 mars och våran 2 års dag tsm nu i mars nu med :)

På vår 2 års dag har vi tänkt oss att äta ute och gå på bio om vi kan släppa den lille vill säga. Han är ju inte så mycket mer än 1 månad och vet inte om jag vågar släppa ifrån mig honom 2-3 timmar på vår 2 års dag. Men vi får se.

Kommentarer

Av Lillplutt92 · 10 år sedan ·
5

vet hur det känns nu är det rikgit jobbigt att vara gravid-. hoppas verkligen din bebis vill ut till er snart :) 1 mars vad roligt då är min lilla beräknad hih^^ grattis i förskott :)

Av Sanna_ungmamma · 10 år sedan ·
5

hehe jaa, Tack tack^^,

Av baby87 · 10 år sedan ·
5

Heej!
Din bebis kommer nog snart ska du se :) *håller tummar*
Min dotter föddes 38+4, jag var heelt oförberedd, jag hade ju räknat med att föda typ på BF datum eller senare ;)

Jag vill helst föda nu jag med :S
Önskar jag var i dina skor, haha!
Jag går in i vecka 30 på lördag & mår PYTON stundvis.
Var till BM i måndags, då hade min lilla bebis lagt sig tillrätta & börjat sjunka ner, så det är ju så klart därför jag mår dåligt & har ett jävla tryck & tusen sammandragningar på en dag ;)

LYCKA TILL & hoppas den lill* vill komma ut snart :)

KRAM

Av Sanna_ungmamma · 10 år sedan ·
5

Ja,försöker ta en dag i taget och inte tänka allt för mycket. Men allt svårt ibland. Märkt att sambon börjar bli otålig. Varje dag nu den senaste veckan har han sagt till bebisen att komma ut,men bebisen vill inte komma ut än^^,

Tack så mycket:)

Kram

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar