11 aug2013
5
Av MammaMalda · 0 · 363 visningar · gillad 5 gånger

31 dagar kvar till Sverige

Idag ar det exakt en manad kvar tills vi satter oss pa flyget pavag till Sverige. Det kanns sa himla overkligt! Jag langtar men anda inte.. Efter en vecka kommer det vara det trakiga gamla sverige som man inte gillar .. 

Men som sambon sager, vi ska bara hem och byta tandborste. haha..

Har fortfarande ibland svart att forsta att jag ska bli mamma, det kanns sa overkligt! Men som jag langtar efter smulan, jag hoppas att h'n mar bra! 

Igar akte vi till fastlandet for att stampla men sjalvklart var det stangt pa immigration, och kliniken som vi hade tankt o besoka var alldeles for dyr.. Vet inte hur jag ska gora, e det okej att ga en till manad utan att checka hur det e med bebis? Kanns ju egentligen inte alls bra och inte ga till nagon klinik nar min forra lakare sa att ja skulle ga den 10 augusti.. 

Och mina tabletter som jag tar, borjar ta slut, har bara 4 dagar kvar av den kuren.. De kanske e farligt for barnet om jag slutar tvart med tabletterna, jag vet inte... Sa typiskt att det ska vara sa dyrt! Vi som verkligen inte har pengar.. 

Jaja, idag e det riktigt soligt ute, men ja far va hemma, blev dalig igar forsta gangen pa 14 manader, man ska inte ata mat som statt ute over natten och tro att det e okej.. Blaaaa!!! 

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar