11 jun2018
5
Av Vampiremamii · 0 · 155 visningar · gillad 0 gånger

2 veckor kvar

Nu har jag gått in i v 37. 36+1 idag. Trodde fan det var på gång igår.. hade rätt regelbundna sammandragningar och rätt ont i magen.. ush o jag va så stressad.. men ringde in till förlossningen och dom sa att blir det värre så får du komma in till oss. Men jag valde ändå att avvakta.. låg med värmedyna hela kvällen igår och tillslut så gav det med sej..

En annan konstig sak va att jag upptäckte att min högra vrist på insidan av foten hade svullnat upp lite och den är fortfarande svullen.. men jag har inte ont. Tycker mest det ser muppigt ut..

Idag är det 2 veckor kvar tills jag ska sättas igång.. men jag ska baskemej tjata till mej ett tul nu innan.. jag är så nervös över att den är gigantiskt.. och jag tycker den rör sej väldigt konstigt senast jag va hos bm så hade den huvudet ner men när jag får en sammandragning så blir det 2 knölar uppe i magen... ser jättelustigt ut som att det skulle vara typ ett huvud och en rumpa typ bredvid varann..

Ska till bm nu om 1 timme ungefär så ska ta upp både det ena och det andra.. ska ju bli spännande och se om jag får något tul.. vet att det inte är säkert och att det diffar en del men sen samtidigt.. varför får alla oroliga mammor gå och göra typ 4 ul för att se att deras unge lever innan v 12? tycker det är fett orättvist.. 

Imorgon är det student för min svägerska yaay va kul NOT! orkar inte och vill inte sen är min svärfar så jävla jobbig!! när han va här i lördags så började han prata om att ja men det räcker väl med mat folk kommer ju inte hit för att äta utan för att fira *** student.. MAn bara men är du dum eller?? du måste ju bjuda på mat eller tårta eller något spc med tanke på att det kommer folk från långvägar i från.. Äh jag blir så sur tål fan inte honom!!! o bara aah *** pratade om att köpa läsk men jag sa att det räcker med citronvatten. WTF!!!??? 

Jag personligen tycker att vid större firanden så som student och bröllop. då bjuder man! man bjuder på tårta och mat och så.. man ger inte citronvatten och man ser till så det finns mat som räcker till alla!

Aja ska inte gnälla mer nu ska ta ett äpple och stoppa i mej innan vi ska åka till bm :) kram på er alla mammor!

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar