18 nov2011
5
Av Sanna_ungmamma · 3 · 389 visningar · gillad 0 gånger

26+3

Det märks verkligen att lillen börjar bli stor!

Dels så känner jag honom "boxa" lång åt vänster på min mage och samtidigt sparka på den högra sidan av magen :P Lite småroligt,och det gör han bara när jag sover eller ska sova. På dagen så ligger han antingen med huvudet uppåt eller neråt(vet inte riktigt kan inte känna det) och så sparkar han mig på högra revbenen. Inte så skönt.

Ofta säger ju man att dem har fått in sin sovrutin nu men jag vet faktiskt inte vilka tider han sover för det känns som han är vaken nästan hela tiden när jag är vaken iallafall, eller om han kanske sover i små omgångar :P

Just det ja,vi var hos bm i måndags och så mätte hon min mage för första gången. Jag låg ganska långt över medelsträcket men ändå så under "övre" sträcket :) Vet inte vad som händer riktigt om jag hamnar över det översta sträcket, lillen som växer för snabbt då? hoppas det inte är farligt eller oroväckande iallafall:)

Och ska till ULLARED om ca 2 veckor och köpa massor av bebissaker. LÄNGTAR :D:D

Kommentarer

Av jagheterlisa · 11 år sedan ·
5
Låter underbart :)
Av liro · 11 år sedan ·
4

Vad jag har förstått det, så är det huvudsaken att du följer din egen kurva... och så länge BM inte säger något, så är det iaf ingen fara... :) 
Jag har legat på övre strecket hela tiden, med båda mina barn... och första barnet var iaf normalstor när han föddes... den här graviditeten har jag skjutit iväg till ett jättestort SF-mått när jag var till BM senast, så jag har ju lite funderingar på om barnet är större den här gången... men eftersom BM inte var orolig så satsar jag på att det inte är så farligt... :)
 

Så du kan nog vara lugn:.. :) 
Lycka till vidare i graviditeten :)

Av Sanna_ungmamma · 11 år sedan ·
5

Tack så jättemycket :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar