24 jul2013
5
Av jenny88 · 2 · 393 visningar · gillad 0 gånger

14+0 börjar redan bli nervös inför förlossningen!

Förra förlossningen va ju en riktig jävla mardröm! Och som inte det vore nog så blev ju dottern lagd på biva i 7 dagar! Nu va det ju inte jätte allvarligt men som nybliven mamma efter en sådan förlossning så va det förjävligt! Inte nog med det så fick inte min man va kvar samma natt eftersom han inte fick plats, och stackarn va ju också helt förstörd så han vaknade ju inte av telefonen så jag fick ta smällen att hon var sjuk själv också! Ja så helt enkelt jag skulle aldrig mer i mitt liv föda ett barn till. Men ni vet det försvann ju efter 3 veckor å redan då viste jag att ja skulle ha ett till ;) men nu till saken jag trodde jag var beredd på en förlossning till och att jag inte skulle vara värst nervös ändå! MEN jag börjar få världens mardrömmar och mår sjukt dåligt när ja tänker på att ja ska föda igen! Och då är det lååång tid kvar än så länge! Vad ska man göra? Hur ska jag tänka? Jag vill inte! Och ja vet att det låter dumt kanske men jag är ännu räddare för kejsarsnitt! Jag bad ändå in i det sista förra gången att få slippa det!!! Och det är för min man sjukt efter det helvetet! Han vill att vi ska ha snitt denna gången för han är inte säker att han klarar av det en gång till! Och jag förstår honom! Men jag är ännu räddare för snitt!?? Hjälp mig!!!

Kommentarer

Av mille87 · 9 år sedan ·
5

Jag tror att du borde prata med din bm, hon kan hjälpa dej :) Sen har du lång tid på dej att mogna. Jag har också känt så i början men ju längre tiden går blir man mer och mer mogen. Du klarar det! Det behöver inte alls bli som förra gången, nu är ni ju också mer förberedda och vet på ett ungefär vad man kan förvänta sej. Kejsarsnitt behöver inte vara enda utvägen. Det är längre återhämtning för mamma och dessutom så behöver inte det vara mindre skrämmande. Jag tycker ni ska prata med någon, eftersom ni fick sån dålig erfarenhet förra gången. Tänk på att ingen förlossning är den andra lik :) 

Av Hannis · 9 år sedan ·
5

Hej.

Är inte lätt när man känner skräck för förlossningen & speciellt när man faktiskt hade en super dålig upplevelse med första. Dock så är din kropp mer förberedd denna gång & vet precis vad som ska hända. Oftast går andra förlossningen MKT bättre än första & snabbare. Prata med din BM och prata om din skräck inför förlossningen. Du får säkert bestämma själv om du vill ha KS men samtidigt så förstår jag om du är rädd för de också.

Bästa medicinen är nog att prata om det & kanske med andra som haft en dålig förlossningen med första barnet. Kanske ni vill bli igångsatt denna gång så ni kan vara riktigt förberedda.

Du har ju många veckor & månader att tänka över vad du vill och känner dig trygg med.

Kramar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar