13 jan2014
5
Av jenny88 · 3 · 318 visningar · gillad 1 gånger

12 dagar till bf

Nu är det 1 vecka sedan jag verkligen trodde att han ville ut för ja fick så ont men nej då :p har dock varenda natt haft "förvärkar" sedan dess men det trodde bm är för att han vill ner med huvudet :) han är lite busig då och är inte alls på väg att fixera sig än! Han låg högt och rörligt än :/ men men han kan ju lika gärna göra det när förlossningen börjar också sa hon! Men hon tror ja kommer gå över denna gången med och jag med! Känns tungt men bara att stå ut :) är ju max 26 dagar kvar till eventuell igångsättning isf :) busen ligger iaf med huvudet ner fortfarande efter vändningen som tur är :) 

nu är ju bara frågan vad den lille ska heta? Vi kommer inte på nått alls :/ inte ens ett förslag vi fastnat speciellt för! 

Kommentarer

Av jessica03 · 9 år sedan ·
5
Vi har också problem med namn. Speciellt om det blir en grabb till, vilket jag är är ganska säker på att det blir.
Av Hannis · 9 år sedan ·
5

Hej. Här har vi också 11-12dagar kvar till BF 24 jan. Har haft lite förvärkar en dag men annars inget. Bara en sån där känsla att det skulle kunna starta närsom. Har massor med stickningar & ilningar i underlivet/ljumskarna. Vår lilla har fixerat sig sen nästan 2 veckor så BM trodde inte att det var länge kvar så jag hoppas hon väljer att komma i veckan. :)

Kram

Av jenny88 · 9 år sedan ·
5
Spännande Hannis :) de kommer när de kommer helt enkelt men det där med å vänta är inte min grej :p Jessica03 mm det är skit svårt ju! Hade inte ett enda pojknamn när vi vänta dottern heller å då viste vi inte vad som gömde sig där! Nu vet vi ju att vi måste komma på ett pojk namn ;)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar