10 apr2013
5
Av Sunshiiine · 3 · 454 visningar · gillad 0 gånger

11 månader senare, nya äventyr startar..

Hon är hela elva månader, vår största skatt. Jag kommer aldrig kunna beskriva kärleken till henne i ord, den är oändlig! Med det i tankarna så självklart vill vi ge henne ett syskon att dela livet med, växa upp med och lära sig saker utav. Men känslorna är blandade - ena sidan säger att jag vill bara vara prinsessans, inte att hon ska dela mig med någon och det måste vara omöjligt att känna samma kärlek till en till?! - Å andra sidan VET jag att jag kommer kunna älska en till precis lika mycket och att jag räcker fött och väl för två små hjärtan. Antar att det är helt vanliga känslor/tankar och de kommer försvinna när dagen för syskon är här. Därför börjar vi nu vårt nya äventyr, spiralen är borta och jag väntar på att ägglossning ska komma igång. Det spelar ingen roll hur lång tid det tar, vi har inte bråttom, men vi vill gärna bli 4 när tiden är inne!

Kommentarer

Av pygmepuff · 11 år sedan ·
5

Så känner jag oxå, hade enormt bebissug i några månader, hade planerat att ta ut spiralen typ nu men vet inte om jag fått kalla fötter eller om suget bara helt enkelt försvann. Min son är ju the one and only lixom :P

Av LindaMaria · 11 år sedan ·
5
Jag väntar mitt andra barn, och han kommer om 47 dagar. Jag har fruktansvärt dåligt samvete! Min dotter är 16 månader och hon är mitt ALLT! Det bästa och finaste som finns. Bara tanken på att jag måste lämna bort henne för ett par dagar när vi ska få Lillebror ger mig sån ångest - att hon ska känna sig övergiven och inte förstå varför mamma och pappa inte är där. Jag har ett komplicerat och väldigt blodigt snitt at se fram emot, så jag blir ju borta ett tag... MEN, jag har syskon själv och vet att ett syskon är det finaste jag kan ge henne. En ständig lekkamrat och någon att dela barnsomens alla magiska stunder med. Kanske att det blir lite svartsjuka i början, men sen tror jag de kommer ha STOR glädje av varandra :)
Av PaulineK · 11 år sedan ·
5

Förstår precis dina tankar.. Tänk så kul om vi blir gravida ungefär samtidigt igen. ;) Hoppas allt är bra med er! Kram!

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar