Inloggade medlemmar: 846 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Grupper och forum

Grupper » Januarimammor 2018... » Officiell introduktionstrå...

Officiell introduktionstråd för Januarimammor 2018

6 månader sedanSvaraCiteraRapportera 1029
Välkommen till gruppen Januarimammor 2018.

Detta är den officiella introduktionstråden där du som medlem kan, om du vill, skriva och presentera dig själv.

image

image

Postad för 4 månader sedanSvaraCiteraRapportera
Glädje

Hej allihop! Så bra med en sån här grupp.

Plussade i söndags för en vecka sedan och var idag på tidigt ultraljud och fick veta att vi är i v. 7 (6w+4d). Så häftigt! Den lilla är 7,6mm, då är man inte så stor :) Hjärtat slog så fint och allt såg bra ut. Jag är så glad och överväldigad. BF 1/1-18

Jag är 26 år och maken 25. Just nu bor vi i olika städer eftersom jag pluggar på juristprogrammet så det är helt klart ett under att vi lyckats träffa rätt tid för ägglossning! Nu väntar spännande månader. Jag hoppas förstås att illamåendet går över med tiden för just nu är det konstant. Somnar gör jag hela tiden också. Galet! Men helt klart värt det.   

Nåja, det var lite om oss! Tack för att jag får vara med :D 

 

 

Postad för 4 månader sedanSvaraCiteraRapportera
plus

 Fantastisk känsla att få skriva i denna tråd! Efter flera års kämpande och flertalet ivf-försök blev det äntligen ett plus!  Illamåendet kom som ett brev på posten och kroppen blev helt plötsligt matt för minsta lilla! 

Enligt uträkningar bör underverket komma i början av januari 2018. 

 

Postad för 4 månader sedanSvaraCiteraRapportera
Sv: Officiell introduktionstråd för Januarimammor 2018

Hejsan! Vi har blivit gravida, oplanerat men vi är så lyckliga. Går in i v7 på Söndag och inskrivning hos BM nästa vecka :)    Min blivande man är 26 år och jag är 25år detta blir förhoppningsvis vårt första barn :) 

 

 

 

 

Postad för 18 dagar sedanSvaraCiteraRapportera
Sv: Officiell introduktionstråd för Januarimammor 2018

Jag hoppar in den här gruppen för nu är datumet bestämt till januari och det för jag kan bestämma själv och jag vill förbereda mig inför nästa liv som blir i ett av barnen i magen. Låter som grekiska jag vet men man kan byta kropp jag kan iallafall jag gjorde det för tre liv sedan då jag dog i barnsäng men nu lever kroppen i skalet utan medvetande för det tar jag med mig mormor får min kropp hon är också evig. Peresis som barnen kommer bli dom kommer kunna dö men det kommer ta 300 år. utväcklingen tog ett skutt nu när moder jord varit borta i 70 000 år och kommit tillbaka nu.För kvinnorna ville göra barnen själva så nu har vi sjuka kroppar och det kommer göras kroppar av organ i framtiden min dotter är den första./ Lilla Bus

Jag har varit med länge nu för man ville jag skulle bryta naturlagarna. jag föder fyra i sep. och en ska dö.i jan. Där i bor det dom som inte gick att rädda men dom kommer tillbaka om en evighet.

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne