Kan verkligen INTE sova, tips för det?? :(

Hej alla!!

Är nu 26+4, och jag kan inte sova. Lägger mig vid 22, men vänder och vrider till ca 03.30. Sen vaknar jag när sambon går upp 5, sen är det dags igen att vända och vrida till slut vid 07.30 går jag upp..:( Blir tokig!! Sen är inte trött under dagen så att man unde lagt sig då. Har även 2 barn till på 8,10..SUCK!! hur ska man göra? Har aldrig haft det såhär innan.

 

Ha det gott alla !!

11 år sedan ´

Sv: Kan verkligen INTE sova, tips för det?? :(

Jag har haft samma problem i omgångar. Sambon säger att jag snurrar runt i sängen väldigt mycket de senaste 2 veckorna. Idag vaknade jag 06.00 trots att vi la oss sent efter ett bröllop igår, fick gå och lägga mig igen kl 09.00, först då var jag trött igen. Helt hopplöst! Hoppas det lugnar sig, orkar inte vara en zombie på jobbet nästa vecka. 

Har införskaffat en sån där gravidkudde, ser ut som en lång banan :) Ligger mer bekvämt med den så den kanske hjälper!

11 år sedan ´

Sv: Kan verkligen INTE sova, tips för det?? :(

Önskar jag hade tips... räknade inatt hur många ggr jag vakna och var uppe i 6 ggr. Så har det varit den senaste månaden. Förlorade mitt jobb pga konkurs så jag kan sova om dagarna, annars hade jag inte orkat gå till jobb. Men jag har en stor kudde jag kramar som ger bra stöd, testa en sådan eller gravidkudde

maddan
5 maddan
11 år sedan ´

Sv: Kan verkligen INTE sova, tips för det?? :(

Lider också av detta. Tyvärr tror jag inte att det är så mycket att göra. Jag har provat massor inget hjälper. Försök vila en stund på dagen om du sover dåligt så du inte blir helt slut. Jag lider av klåda och sömnbrist så jag är rätt less just nu... 

11 år sedan ´

Sv: Kan verkligen INTE sova, tips för det?? :(

Jag har samma problem :/ Jag brukar gå upp när jag vaknar till lite mer ordentligt och så dricker jag lite mjölk eller vatten och sen lägger jag mig igen.

Tyvärr ganska vanligt problem. Det är mamma-hormonerna som gör att man sover lättare för att man sen ska vakna direkt om bebisen låter. Öronproppar kan vara en ide! Speciellt om erna sambo snarkar :) 

Minska alla störningsmoment så gott ni kan :)

11 år sedan ´

Sv: Kan verkligen INTE sova, tips för det?? :(

jag hade jättemycket problem att sova, förra veckan började ryggsmärta,så testade med massor av kuddar, sover sittande, men åt sidan, samt kudde under knäna, de blev mindre smärta och enklare att andas och sover som en stock, vanar ibland och måste kissa, då dricker ja något med, och sen lägger mig, och sover super bra, Testa om de hjälper kramar

11 år sedan ´

Sv: Kan verkligen INTE sova, tips för det?? :(

Jag har samma problem, och har verkligent  samma som dig "Thessbum"

Jag har börjat få så ont i ryggen, var rädd ett tag att det var njurarna, men det hör väl till,Hörde av en vän att man kunde få njursten?? Känner ni till det?  ligger också och vrider, sen kissar jag ett antal ggr. Men ryggen och sömnlösa nätter tar knäcken på mig. Har också barn att gå upp med vid 06.00 så det är inte så kul!!

 

Kram

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne