UL+ kön

Någon mer än jag som spricker av längtan efter RUL? Ochbska ni ta reda på kön ni som än inte haft RUL dvs :))
BF 7/1-2013 <3 fina fina skatt
Sufia
4 Sufia
11 år sedan ´

Sv: UL+ kön

Du är ibte ensam, nästa tisdag ska vi kolla könet. Skulle gärna gå och lägga mig och bara vakna upp samma dag! Fick lyssna på hjärtljudet från den lilla idag, häftig känsla! :)
11 år sedan ´

Sv: UL+ kön

Jag gjorde ultraljud idag och det är en pojke<3 vi har hela tiden velat ta reda på kön, men idag när jag låg där sa jag att jag inte visste om jag ångrade mig.. Vi tog reda på det även fast jag tvekade och det är det bästa jag gjort!!! Massa grattis :D
Bf 20130108
11 år sedan ´

Sv: UL+ kön

Var på ultraljud idag. Fantastisk upplevelse. En liten bebis låg där inne i magen. Men vi valde att inte ta reda på kön. Suger på karamellen lite extra. :)

34 årig tjej, fick första barnet 7 januari 2013.

11 år sedan ´

Sv: UL+ kön

Jag var på ultraljud i onsdag. Vilken fantastisk grej att kunna se sin lilla bebis. Vi valde efter mycket om och men att inte ta reda på könet eftersom vi velade så mycket om vi ville eller inte så till slut sa vi att vi struntar i det för vi får ju ändå reda på det såsmåningom. Efter RUL så är vi både tvärsäkra på att vi väntar en liten grabb. Ska du ta reda på kön?
minna
5 minna
11 år sedan ´

Sv: UL+ kön

Jag är avundsjuk! Här får vi inte lyssna på hjärtljud förrän efter RUL... Men vi ska inte ta reda på kön, det får bli en underbar överraskning. Vi gjorde det heller inte med vår son och som han överraskade, jag var säker på att det var en flicka. Nu ska jag inte gissa alls:)

11 år sedan ´

Sv: UL+ kön

Vi ska gå först nästa fredag, känns oändligt länge tills dess nu. Men vi ska inte heller ta reda på kön. Jag tycker det känns spännande att inte veta. En kompis till mig tog reda på könet på sin nr två, men det visade sig vara fel och de säger att det tog flera dagar att förstå att de hade fått med sig rätt bebis hem även om det så klart inte spelade någon roll vad det var. :)

11 år sedan ´

Sv: UL+ kön

Hej! Jag längtar såå! Har RUL på fredag, 17/8 och hoppas på att få veta om det är en pojke eller flicka :) Ska bli så mysigt att få se bebis igen :) /Hanna
ellas
2 ellas
11 år sedan ´

Sv: UL+ kön

Vi var för en dryg vecka sedan. Vi tog reda på könet, men det är som sagt inte 100% säkert. =)

11 år sedan ´

Sv: UL+ kön

Längtar också efter RUL!
Har det den 29/8. Vi har bestämt oss för att inte ta reda på kön. Det blir en lycka oavsett och känns lite mer spännande inte för förlossning att inte veta :)

http://janinarehov.devote.se

Charlee 1 febuari 2013 <3 Lillebror 28 December 2014 <3    

 

11 år sedan ´

Sv: UL+ kön

Var där den 9/8 i förra veckan , fick reda på att det e en liten prins där inne:-)
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne