Mrs Em
5 Mrs Em

Hur har ni tänkt?

Hej alla fina novembermammor =) Hur har ni tänkt med hur länge ni vill jobba innan bebis kommer? Mest bara nyfiken å höra hur ni resonerar om det.. Lite svårt å veta på ett sätt eftersom man kan må tipp topp in i det sista lr tvärtom. Men men.. har ni planerat nåt redan om detta? Vore lite kul å höra vad ni känner iaf ;) Kram på er!!
11 år sedan ´

Sv: Hur har ni tänkt?

Jag har bf 1/11 och planerar att jobba fram till antingen den 12/10 eller 19/10 om allt fortsätter vara bra... Har ett kontorsjobb så jag klarar mig från tunga lyft odyl samt att jag har ett höj och sänkbart skrivbord så jag kan välja att sitta eller stå!
11 år sedan ´

Sv: Hur har ni tänkt?

Jobbar som sjuksköterska på en akutavdelning med mycket tunga moment.Tar graviditetspenning 60 dagar innan beräknad nedkomst.agar

Jorran
2 Jorran
11 år sedan ´

Sv: Hur har ni tänkt?

Jag jobbar som personlig ass, med tunga lyft och en kille som är spastisk och slåss så jag tänkte gå hem 8 veckor innan bf. Om jag nu får godkänd havandeskaps penning!

11 år sedan ´

Sv: Hur har ni tänkt?

jag jobbar som undersköterska på ett hem för utåtagerande o självdestruktiva autister och jag hade tänkt att jobba september ut om jag hade mått bra jag har bf 1/11 men pga foglossning och överansträngd livmoder så blev jag sjukskriven på heltid då oxå mitt jobb är ett riskjobb..

våran skatt beräknas att komma den 1 nov!

11 år sedan ´

Sv: Hur har ni tänkt?

Jobbar som platschef på café och väntar på besked om graviditetspenning 60 dagar innan förslossningsdatum. Tunga lyft, enformiga rörelser, stressig miljö och liten arbetsyta är skäl nog. 

Om du mår bra men plötsligt eller gradvis känner att du inte kan jobba så tycker jag att du ska sjukskriva dig.

OBS, tänk på att du behöver ansöka om graviditetspenning en månad innan 60 dagar innan förlossningsdatum. Antar att du är i de datumen nu. 

Hoppas svaren hjälper dig, annars säg till

11 år sedan ´

Sv: Hur har ni tänkt?

Jag har ett kontorsjobb med vissa påfrestande moment, tunga pärmar och en del lyft. Mitt skrivbord är höj och sänkbart men eftersom jag väntar tvillingar så börjar det redan nu bli trångt för magen. Jag ska förmodlingen gå hem redan i slutet av september då både magen redan då är grymt stor och både rygg och axlar kommer att ta stryk.

Jag är beräknad till den 30 november men tvillingarna kommer förmodlingen två veckor tidigare.

11 år sedan ´

Sv: Hur har ni tänkt?

Själv har jag redan blivit sjukskriven från jobbet. Pga foglossningar, så jag kan inte göra så mycket mer än att chilla och ta det så lugnt som möjligt. Jag är beräknad till den 15 november.

11 år sedan ´

Sv: Hur har ni tänkt?

Jag har tänkt jobba tills jag är i v.32 (har ansökt om graviditetspenning) och får jag inte den så kommer jag ändå inte kunna jobba längre, och enligt bm bli sjukskriven ändå, eftersom jag har ett jobb med mycket tunga lyft hela tiden. Än så länge har vi sommarjobbare som får göra detta åt mig, men snart försvinner ju dom & då blir det värre..

Hade jag haft ett jobb så jag kunde jobba längre hade jag gjort det, många jag pratat med säger att de där 8 veckorna hemma innan bebisen kommer bara är en evig väntan.. Menmen, huvudsaken man mår bra, så får man väl vara uttråkad :)

 

11 år sedan ´

Sv: Hur har ni tänkt?

Jag har precis som vissa andra redan skrivit också blivit sjuksriven pga foglossningar samt lite ryggbesvär. Så nu går jag hemma och väntar, väntar, väntar. Känns som det skulle ha varit rätt skönt att få jobba lite, tiden går ju trots allt fortare då man har mer att göra :)

11 år sedan ´

Sv: Hur har ni tänkt?

Jag mår så väldigt bra, så fortsätter det såhär jobbar jag fram tills en vecka innan BF. Men det vet man ju aldrig   :)

Jag har kontorjobb och kan jobba hemifrån lite hur som helst, så det gör väl också det lite lättare. Kanske jobbar lite kortar dagar om jag inte orkar hela dagarna. Dnna vecka är jag förkyld, då har jag åkt hem lite tidigare, sovit en timme och sen jobbat lite mer. Är rätt nöjd med att jag har ett sånt och jobb och en bra chef som tycker det är ok. 

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne