När du använder och besöker BliMamma.se godkänner du vår Cookie och sekretesspolicy. Ok, jag förstår
Inloggade medlemmar: 717 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Grupper och forum

Grupper » Januarimammor 2013... » Kanner mig gravid ibland oc...

Kanner mig gravid ibland och ibland inte.

5 år sedanSvaraCiteraRapportera 1600

Vissa dagar mar jag daligt med halsbranna, kanner hur livmodern vaxer medans andra dagar kanner jag ingenting. Det ar lite konstigt och jag blir orolig men jag har hort att det ar vanligt.

Ar det nagon av er som kanner samma sak?

Postad för 5 år sedanSvaraCiteraRapportera
Sv: Kanner mig gravid ibland och ibland inte.

Jag har haft minimalt med graviditetssymtom och ibland har det hänt att jag glömt bort det helt för att sen komma på det och tänka "nämen" och bli lite glad så där. :)

Oroa dig inte. Finns nog ingen anledning till det. :)

34 årig tjej, fick första barnet 7 januari 2013.

Postad för 5 år sedanSvaraCiteraRapportera
Sv: Kanner mig gravid ibland och ibland inte. Hej! Det är helt normalt :) Jag känner bara av tröttheten och att sömnen störs av att jag måste upp och kissa. Annars känns det inte att jag är gravid. Magen och brösten är större och visar tydligt att ett litet barn är påväg. Läste att när man väntar sitt första barn så tar det några veckor extra innan man känner av rörelser och sparkar i magen. Jag blev också jätte orolig när jag inte kände några graviditets symptom men blev lättad sen när jag fick se den lilla på ultraljud :) Så nu njuter jag bara av graviditeten och att det känns så lätt. Har vänner som mått så dåligt under graviditeten och spytt flera gånger om dagen i många månader. Mindre kul. /Hanna
Postad för 5 år sedanSvaraCiteraRapportera
Sv: Kanner mig gravid ibland och ibland inte.

Ååå tack då är det inte bara ja som känner så, har lite konstant ont haft nu i 2 dagar, om jag inte misstar mig så är de livmordern som växer och allt annat ska ju flytta sig.Kissnödig är man ju hela tiden.... 

Ska in på ulltraljud om 2 veckor och bara längta! Har iof köpt mif en angelsound som var helt fantastisk :) Lyssnade i vecka 13, och då blev det även verkligt för sambon som fick höra hjärtljuden :)

 

//Johanna 

Postad för 5 år sedanSvaraCiteraRapportera
Sv: Kanner mig gravid ibland och ibland inte.

Sedan mitt illamående försvann runt v 12 så har jag mått så oförskämt bra att jag blivit rädd för att jag trots allt fick ett missfall den 5/6 (då hade jag en blödning som var ganska stor). Jag har liksom gått och förberett mig på att jag misst mitt barn och känt mig livrädd för UL som jag ska på den 6/8. Tänk om det inte finns nån där...

Jag har inte alls samma symtom som när jag väntade min son. Då tappade jag så kolossalt mkt hår och fick ganska tidigt en mörk piggmentsträng under naveln och hade ömma bröst konstant. Flytningar hade jag också, så mkt att  jag trodde att jag hade kissat på mig emellanåt och en massa halsbränna.

Men efter ett snack med min ömma moder så känner jag mig mkt lugnare. Jag vet ju om jag tänker efter att alla är olika och varje graviditet unik. Nu börjar jag dessutom se att magen blir större och större. Annars har jag inga andra symtom. Nån kväll lite halsbränna, annars inget.

 

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne