9 månader utan något plus! :(

De är bara såå jobbigt att det tar sån tid! För ca 9 månader sen hade jag ett missfall och sen dess ha de inte gått alls!! Har ätit en kur provera men bestämde mig för att inte fortsätta med det för mådde inte bra alls med det, och förstod inte varför kag fick det, hade lite oregwlbunden mena, men läst andra som fått de med men dom fick även pregotime? Aja i mars pch april åt jag bidrottninhsgele, men funkade inte heller och dyrt är de ju! Någon annan som försökt länge och hur håller ni hoppet uppe?
11 år sedan ´

Sv: 9 månader utan något plus! :(

prövat rosenrot?

"MF 27 april-13. Dotter1303-vill bli gravid igen

Lycka till alla!!

KRAM

11 år sedan ´

Sv: 9 månader utan något plus! :(

Nej har ju inte det, är det bättre än bidrottningsgele?
11 år sedan ´

Sv: 9 månader utan något plus! :(

Hej! Har försökt bli gravid i 10 månader nu. Hoppet är inte ute ännu denna månaden, bim på måndag. Varje månad när det börjar närma sig bim bygger man upp hoppet. Och varje månad slås man ner och bryter ihop. Men någon gång måste det ju var vår tur eller? Men vissa delar av månaden finns der inte mycket till hopp.
11 år sedan ´

Sv: 9 månader utan något plus! :(

Känner samma.. har försökt sen november nu..:( Vet att det inte är fel på maskineriet för har varit gravid en gång förut..men det slutade tyvärr i abort. Men ibland känns det så hopplöst..blir så arg åh ledsen så fort jag känner att mensen e på g..Är 31 snart 32 så man känner ju pressen lite med, men det gör kanske inte min sambo då han redan har en dotter på snart 6, har BIM runt den 18, när har du? // Hannah

 image

http://www.blimamma.se/images/graph.php?user=22078

11 år sedan ´

Sv: 9 månader utan något plus! :(

Beklagar ditt missfall.

Jag och mitt ex försökte i närmare 9 år att få en liten, vi fick tre MA på rad. Vi skulle börja IVF när vi plötsligt gick i sär då jag fick känslor för min nuvarande sambo.

7 mån in i mitt förhållande med sambon blev jag gravid, det gick vägen och har nu en son som blir 9 mån på söndag nästa vecka. Gravid igen i vecka 17 är jag nu.

Jag som trodde att jag aldrig skulle få uppleva lyckan att bli mamma är snart 2 barnsmamma :)

Ge inte upp, forsätt kämpa. Er dag kommer med

11 år sedan ´

Sv: 9 månader utan något plus! :(

ja, antar man har dagar då man mer eller mindre har gett upp. idag är en bra dag iof :) har bim den 23:e! & har det inte tagit sig då så börjar jag med bidrottningsgele, eller rosenrot. har inte bestämt mig för vilket bara, någon av er som har erfarenhet?? eller kan man ta båda samtidigt?

 

11 år sedan ´

Sv: 9 månader utan något plus! :(

Jag tror det bästa är att inte tänka så mycket på det. Vet att det inte är lätt,men jag försökte i ca 10 månader,höll på att bli galen och var inställd på att jag aldrig kommer få bli gravid. Har gjort några aborter tidigare,och led av sådan ångest över det och tänkte att "det är nog kört". Så jag slutade tänka på det,gav upp och tänkte "händer det så händer det". Sen plötsligt bara hände det! :) Jag vet hur jobbigt och hopplöst det känns. Men våga hoppas. Önskar ett stort lycka till! :)
11 år sedan ´

Sv: 9 månader utan något plus! :(

Hände mig samma. Jag slutade tänka på allt som har med gravid att göra.sen blev jag gravid. Så ni som har svårt att bli gravid, sluta tänk på det hela tiden så kan det hända det blir lättare
Den 8/2 2013 på BF föddes våran fina flicka:-)
11 år sedan ´

Sv: 9 månader utan något plus! :(

Jo det e ju just det..att sluta tänka på det, men som med många andra saker så går det ju inte när man ser magar, åh ens bästa kompis e gravid, åh ja man ser ta mig fan bebisar på varenda kanal på TV..hehe.. Men men blir det så blir det, om inte annat så finns det ju adoption, en kompis till mig ska köra igång den processen nu till hösten=)

 image

http://www.blimamma.se/images/graph.php?user=22078

11 år sedan ´

Sv: 9 månader utan något plus! :(

Hej du!

Jag och min har försökt få barn i lite mer än 5 år. Vi har provat pergotime, funka inte. Nu har vi genomfört vårt första ivf och har en vecka kvar innan vi ska testa om det funkat. Har man provat pergotime, och det inte funkar tycker jag man ska prova nåt annat. Man kan ju som sagt bli lite dålig av den, och det är onödigt att proppa kroppen med nåt, och så går det inte ändå. Har dere hört av er till ivf klinik där ni bor? Jag blir lite förvånad att kvinnor som varit igenom det här med att vänta och inget händer, skriver att man ska sluta tänka på det, då blir man gravid. Jag har haft långa samtal med specialister inom barnlöshet, och dom säger precis som jag tycker, att det är rent bullshit. Jag blir faktiskt arg när jag läser, haha. Det stämmer inte till 1%. Att du inte blir gravid, beror inte på att du tänker ofta på att du vill ha en bebis. Det är mycket som ska klaffa där inne, för att det ska bli ett barn. De som säger att vips sa det så blev jag gravid, när jag slutade tänka på det, det är bara rena tillfälligheter, där och då klaffade det för dom, och det har inget å göra med att dom starkt önskade barn, punkt!!

Längta på du efter en liten, be om hjälp och allt kommer lösa sig. Stora kramar

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne