När du använder och besöker BliMamma.se godkänner du vår Cookie och sekretesspolicy. Ok, jag förstår
Inloggade medlemmar: 410 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Sök bland alla frågor
3037 visningar
vecka 6

Växtvärk?

När jag väntade min son så har jag inget minne av att jag hade växtvärk redan i vecka 6. Men i den här graviditeten har jag det, känns lätt i ryggslutet och molande i nedre delen av magen. .. inte hela dagarna men då och då.. plus att jag är extremt trött. Vilket inte är konstigt då sonen är 3 år... men ngn mer som har fått växtvärk tidigare i andra graviditet?

1 år Gravid Rapportera Prenumerera Rekommendera

2 Svar

Jag är i v6 nu. Jag har oxå "växtvärk" molande känsla nere i magen.. Med min första son kände jag ingenting sånt. Hur känns de nu?

Hej! Jag hade som du den första kände jag ingenting i magens nedre del bara illamående grav.igenom tyvär. Men det gick det med men denna har jag molande värk från barnen tidigt för jag tänker att dom växer sig starka i livmodern och det exploderar ju i magen i utväckling på dom så molvärken tyckte jag var skön för då hände det någonting och hellre det än att må illa det säger jag bara.

Får du må bra för övrigt? hoppas det. Men många som känner barnet i början saknar det när det försvinner och då känner dom sig inte gravida har ja läst det tycker jag är konstigt att det försvinner för det har ju funnits där så man har förstått. ha en riktigt god jul / Lilla Bus

Liknande frågor

Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.