När du använder och besöker BliMamma.se godkänner du vår Cookie och sekretesspolicy. Ok, jag förstår
Inloggade medlemmar: 772 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Sök bland alla frågor
896 visningar
vecka 36

Svårt att sova!

Någo. Mer som har svårt att sova på nätterna? Jag somnar vi 21-22 och sover ca 4-5 tummar sen vaknar jag ( kan vara på toa ett par gånger där emellan) och är vaken ca 2-3 timmar gör att sen vara helt slut på morgonen när det är dags att gå till jobbet. Trött hela dagen, sover ibland någon timme på eftermiddagen men inget längre , har även en dotter på 2 år. Jag kan däremot sova fram till 10-11 om jag får. Någon som känner igen sig?

5 år Gravid Rapportera Prenumerera Rekommendera

3 Svar

Ja jag har oxå sömnproblem. Antingen svårt att somna pga restless legs el så vaknar jag av nästäppa el att min ena sida börjar domna bort så jag måste vända mig. Väldigt sällan vaknar jag kissnödig, fast barnet har inte fixerat sig än. Somnar runt 23-24 och vaknar vid 4, somnar om vid 6 och vaknar vid 7.30 då dottern måste upp och till skolan sen somnar jag gärna om om jag inte har några ärenden. Slutade jobba 3 v sen och det känns underbart spec nu när foglossningen tar kål på en och sömnproblem och förvärkar. 16 dagar kvar idag men står snart inte ut mer :)
Jag ska jobba denna veckan sen ska jag inte jobba mer innan förlossningen. Börja bli väldigt virrig och kommer inte ihåg så bra längre, längtar bara efter att bebisen ska komma ut. Gör lite ont nu i slutet när den rör sig :( men snart är det klart.

Det är rätt vanligt att man får oregelbunden sömn mot slutet och det är viktigt att man försöker sova andra tider om det inte fungerar så bra på natten, att hellre sova flera gånger per dygn än att gå omkring o vara trött. Ska ju finnas mycket kraft sen vid förlossningen. Funderat på att sluta jobba sista tiden?

Liknande frågor

Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.