Inloggade medlemmar: 285 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Sök bland alla frågor
1267 visningar
vecka 39

Pappan med?

Hur många utav er har förlöst utan er partner? Då menar jag er som är tillsammans/sambor/gifta? 

Hur vanligt är det och vad tyckte ni om det? 

Själva ha vi funderat lite på det, dels pga att han tycker att det är lite jobbigt (första gången han följde med var det lite kaotiskt och lite chockartat för honom då det hände lite grejer som inte skulle ha hänt kanske).

Och jag känner att det skulle vara skönt att vara ensam!!  Är så less på allt bara! Men får dåligt samvete för min älskade son bara... han blir 2 i oktober och har blivit så mammig sista veckorna...och jag som inte haft det så bra under hela graviditeten PLUS  att jag lider av depresion (som har varit helt ok ändå) och jag har massa ont, har inte sovit så bra på flera flera månader och nu till råga på allt har jag gått och fått tandvärk som heter duga och det gör ont ända upp i ögat!!  

 

Är jag ego?

 

är i v 39+3

5 år Förlossningen Rapportera Prenumerera Rekommendera

3 Svar

Du tänker på allas bästa o mår din sambo bra av beslutet så varför inte?

Jag tycker verkligen inte du är ego! Ni avgör ju själva vad ni känner för, och sedan om din man stannar hemma har ju även din son någon att vara med.. Även om ni redan fixat barnvakt. Kan det ju kännas skönt för både dig och din son att din man är hemma, då din son säkert kan känna sig mer avslappnad när du ligger på förlossningen.. Lycka till!! Och erat bestlut är verkligen inget ego trippat :)

Har visserligen aldrig kommit ända fram till fl - men tycker inte du är ego. Du vet bäst själv hur du vill ha din förlossning, och vill han inte vara där - varför tvinga? Jag hoppas att min make vill vara med den dagen vi kommer dit, förutsatt att jag känner att jag vill ha honom där. Om jag känner mig rätt själv skulle jag nog helst föda ensam i en grotta långt från andra människor som man kan irritera sig på... ;-) Ta det lugnt och gör som du/ni känner. Och lycka till! :-)

Liknande frågor

Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.