När du använder och besöker BliMamma.se godkänner du vår Cookie och sekretesspolicy. Ok, jag förstår
Inloggade medlemmar: 435 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Sök bland alla frågor
1622 visningar
vecka 38

På gång kanske...???

Nu börjar det söka mej ordentligt. Mensvärk som inte släpper utan blir stark sen svag sen stark igen. Har iof bara hållt på i 30min, vaknade av det. Med sonen gick vattnet innan värkarna kom. Svårt att veta om det är nu det gäller eller ej... Erfarenheter någon?:)

6 år Förlossningen Rapportera Prenumerera Rekommendera

5 Svar

Tack för era svar. Det lugnade ner sig när jag gick upp och promenerade. Så det ska nog dröja de få veckor som e kvar:)
På mig började det så, dagen innan min dotter är född så fick jag massa mensvärk men inte så ont så jag kopplade det till att det var på gång. Nästa dag började regelbundna värkar. Och mitt vatten gick inte förrän vi kom in till förlossningen då en barnmorska kände hur mkt jag var öppen

jag vaknade av mens värk och sen hade jag oregelbunda värkar fram till eftermiddagen då va de regelbunda och kom inom 10 minuter, och inteförsen dagen efter gjorde de så ont att vi åkte in (4 cm öppen) och sen tog de ytterliggare 7 timmar innan han kom:D så jag har varit med om en hel del värkar:D Men mitt vatten fick de ta hål på, så olika tyvärr. Men snart så!

Så har jag haft från och till.. Får som skit stark mensvärk som går bak i ryggslutet så det känns som kroppen ska gå av samtidigt som jag har starka, återkommande sammandragningar/ förvärkar. Men så händer det inget mer sen.. Så det behöver tyvärr inte betyda något. Eller det är klart det händer något. Varje gång så jobbar sig bebis neråt så vist händer det ju något ;) Men har vänner som sagt att så satte det igång åt dom å något dygn senare hade dom miraklet i famnen. Så det är nog bara att vänta å se :)

Ja så började väl mitt. Men det tog 1 dag med sån där mensvärk innan dom blev ordentliga :)

Liknande frågor

Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.