Inloggade medlemmar: 1080 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Sök bland alla frågor
872 visningar
vecka 23

Klåda i underlivet

Någon mer som har eller haft klåda i underlivet under sin graviditet? Vad har ni tagit för behandling? Som är receptfritt?

10 månader Gravid Rapportera Prenumerera Rekommendera

7 Svar

10 månader Rapportera Rekommendera
Tror du ska köra på med pevaryl! Köp vagitorierna med oftast börjar en svampinfektion inne i muttan o inte utanpå:) så kör 3 dagars behandling med vagitorierna o smörj utanpå så fort det kliar!;) så ska du se att det blir bättre efter första dagen:)
10 månader Rapportera Rekommendera
Jag rådgjorde med min svärmor som är apotekare...hin menade på att jag lätt kan ta pevaryl. Tog en ikväll då det kliiiiiar så. Hoppas att det ger sig snart. Jobbigt med klåda. Har även babyolja och intim gel.
10 månader Rapportera Rekommendera
Jag hade pevaryl med första ungen för 7 år sedan o nu när jag väntade andra ungen ringde jag bm o frågade o dom sa att det är helt ok att använda pevaryl man kan ringa o fråga med o få rådgivning via telefon:) denna graviditet har jag dock sluppit svamp :) men för typ 8 år sedan fanns inget annat svampmedel än pevaryl.. står i alla bruksanvisningar att du ska rådfråga först:)
10 månader Rapportera Rekommendera
Tog du pevaryl utan att prata med bm?
10 månader Rapportera Rekommendera
Jag ska ringa min bm på tisdag. Använder nu babyolja och intim gel. Kliar på blygdläppar och runt om :/
10 månader Rapportera Rekommendera
Boka tid hos din bm eller på en gynmottagning för att konstatera vad klådan beror på innan du börjar behandla mot svamp. Under graviditet går man in i ett klimakterieliknande tillstånd hormonellt sett, och det ger sköra och lite torra slemhinnor, vilket också kan ge klåda. Då räcker det med att du behandlar med t.ex olja när du får klådan.
10 månader Rapportera Rekommendera
Säkert svamp!:/ jag körde pevaryl o har gjort mina 2 tidigare graviditeter:)

Liknande frågor

Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.