När du använder och besöker BliMamma.se godkänner du vår Cookie och sekretesspolicy. Ok, jag förstår
Inloggade medlemmar: 503 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Sök bland alla frågor
1193 visningar

har gjort allt vi kan nu i 10 månader =/

Hej allesammans =)

nu är det såhär att jag o min kille har försökt aktivt att skaffa barn i 10 månader nu vilket inte gett något pluss =/ har försökt med ÄL täster osv då min mens inte varit regelbunden heller, har försökt med rosenrot och bidrottningsgelé tabletter i en månad också.. slutat röka har jag också i princip gjort =) men a som sagt ,inte något plus än så länge =( jag fick ett nummer utav kvinnokliniken som dom sa att jag skulle ringa om jag ville ha hjälp med fertilitet..så jag väntade en hel månad på att dom skulle öppna sin televäxel och när jag fick prata med dom,ville de inte hjälpa bara föratt jag o min kille inte står på samma address =S hmm? =/ ...tog jag sista grav.tästet för kanske 1 ½ månad sen.. har börjat må illa varje morgon, ömma bröstoch känner mig kissnödig hela tiden.. djupt i mitt hjärta är det förhoppningar om att jag kanske är gravid, men så börjar jag tänka, är väl bara skengravid ännu en gång och blir besviken såfort jag tar o testar med stickan =( kan ni komma med några goda stöd möjligtvis?skulle bli hämskt glad...tänk om jag inte ens kan få barn eller något..

5 år Bli gravid Rapportera Prenumerera Rekommendera

5 Svar

PLUSSADE IDAG !!!!! =D

wickstrandbebis: Jag åt p-pillrena 'Jasmine' tills för 10 månader sedan...vill verkligen ha en regelbunden menstruation o vet inte hur jag ska gå till väga till å få det liksom =S jo ,har också försökt med ÄL täster men det var rätt krångligt,hmm...blev till en sån står press föratt man aldrig visste när ÄL skulle bli liksom. Gick bara åt en massa pengar typ hehe...ja exakt,om det verkligen inte går får vi ringa kvinnokliniken o be om ny hjälp liksom. Hoppas jag är en utav dom 80 som blir gravid inom ett år! kram

juliet: ja jag brukar vakna runt 8 av att jag mår jätte illa! =S kram

 

Maria90: Okej vad kuul,grattis =) ni måste ha blivit överlyckliga,vad mysigt (: jo jag menar det =( jo vi bor ihop men har bara inte varit 'skrivna på samma address "tillräckligt länge"' hmm o.O aja what to do, blev besviken ialf,men får väl ta det! om det verkligen inte går å bli gravid får jag ringa kvinnokliniken o be om ny hjälp igen isf. man hoppas ju alltid såatt säga =/ men får nog lägga detta på is ett tag o se om det kan ge sig då..kram

Hej! Jag var jätte orolig för att inte kunna bli gravid när vi började försöka... Allt handlade om graviditeten! Vad man använder för preventivmedel innan påverkar. Jag använde p- piller det tar några månader bara innan dessa hormoner lägger sig! Vi använde ägglossningstest och det fungerade när jag börjat få tillbaka regelbunden menatration. Men det är små gluggar med ägglossningstest så s Det tog tid att hitta. Sedan handlar det ju om sexlivet- hur, när, orgasm etc. Lycka till! Prova med att kontakta annat ställe om de inte vill hjälpa er! Ca 80 % blir gravida inom 1 år man kan behöva prova längre!

brukar du kunna å illa? annars är det en tydlig väckarklocka till graviditet.

Vi försökte oxå i 10 månader men sen blev vi äntligen gravida då vi slappna av och tog det som det kom :-) Så dumt att ni inte får hjälp för ni inte står skrivna på samma adress! Bor ni inte ihop heller?

Liknande frågor

Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.