När du använder och besöker BliMamma.se godkänner du vår Cookie och sekretesspolicy. Ok, jag förstår
Inloggade medlemmar: Vampiremamii, 812 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Sök bland alla frågor
3899 visningar
vecka 7

Gravidsymtomer borta

Ha haft illamående i flera veckor men nu från ena dagen till den andra är det borta. Inte alls lika trött som jag brukar vara heller. .börjar bli orolig att ngt är fel. Hade inte såhär med sonen. Då jag hade symtomer hela tiden. Någon som känner igen sig?

1 år Gravid Rapportera Prenumerera Rekommendera

6 Svar

:) tack
Told you so! Skönt o veta det är bra!;) ja men vila mycket då kommer bli bättre ju!;) jag har hållit i gång mer på dagarna nu i nuläget när jag är lite piggare så målat i huset o så borde nog egentligen ta det lugnt:)
Mailade min bm. Hon sa att det var normalt och att jsg inte ska oroa mig. Känns skönt. Tröttheten är extrem.
Då behöver du inte oroa dej!;) mensvärk har jag med till o från men att illamåendet försvinner är ingen fara så länge du inte får ont eller blöder:) prata med din bm om du är orolig:)
Jag är i vecka 7+5 (vecka 8). Tröttheten sitter i dom vanligt . Det sticker i nederdelen av magen men inte ont. Svag mensvärk.
Hur långt gången är du? Symptomen kan börja avta vid v 11 sen är man typ normal hahah förutom växande mage.Jag hade inga symptom alls med den äldsta sonen de 12 första veckorna. Jag är i v 17 snart 18 nu med mitt lilla grynet i magen o jag kan fortfarande känna symptom så det är så olika min bm sa att så länge man inte har ont eller blöder är det ingen fara:)

Liknande frågor

Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.