När du använder och besöker BliMamma.se godkänner du vår Cookie och sekretesspolicy. Ok, jag förstår
Inloggade medlemmar: 408 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Sök bland alla frågor
3099 visningar
vecka 24

gratis gravidboxar/goodiebags

Jag har suttit och kollat runt lite och hittade då vi föräldrars gravidpaket och vet även om att man kan hämta ut något sorts paket hos barnenshus. Men är det någon annan som har tips på om det finns fler såna startboxar? Tycker det är så svårt att veta vad som är bra och får man små prover då bebis väl kommit så slipper man ju köpa stora saker som inte ens funkar för honom. Får man något på BB?

5 år Gravid Rapportera Prenumerera Rekommendera

5 Svar

Hej jag har hämtat en från kronans droghandel förra månad... det var typ en tidning, våtservetter, munskölj, en rosa badleksak, baby olja, en sak som ska hjälpa beben med gaser, någon salva.... Fick ange mina personuppgifter och SKRIVA UT bekräftelsen.  (=

Fick två påsar på bb ( per barn) så gick med fyra påsar när vi skulle hem haha!! Vi hämtade ut box på babyproffsen ( babybox) o så hämtade vi ut en box på Apoteket ( kommer inte ihåg va den hette)
Ska genast kolla runt. :) drar in en fråga till någon bra gravid app sim kan rekomenderas, jag har nu babycenters app och gillar den skarpt men vill se vad andra erbjuder. :)
Jag fick inget på bb. På babyproffsen har jag för mig att det var pampers startbox? I alla fall mailade jag libero för jag har hört att de oxå hade startbox. Utan problem skickade de en startbox till mig på posten. Sen tror jag att kronans droghandel har en startbox om man har medmerakort?!
Hej! Kolla här - http://www.blimamma.se/lista-pa-gratis-baby-och-gravidboxar.html?cp=2 . Jag fick en påse på bb också :) du kan ju googla så kommer många upp :)

Liknande frågor

Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.