När du använder och besöker BliMamma.se godkänner du vår Cookie och sekretesspolicy. Ok, jag förstår
Inloggade medlemmar: 774 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Sök bland alla frågor
2452 visningar

Gkås ullared?

När är bebisen tilräckligt gammal att kunna följa med till Gkås ullared?

6 år Baby Rapportera Prenumerera Rekommendera

10 Svar

Fast det kanske stämmer att de är mindre infektionskänsliga från allra första början, mycket skydd från mamman som lakas ur sen... Med vår senaste kom vi hem till ett hus med magsjuka, alla utom bebis åkte dit! Men skulle den nyfödda dra på sig tex RS kan det ju bli jobbigt på ett annat sätt än om vi andra får det, då är det ju bara som en vanlig förkylning. Men innan man drar iväg är det skönt att ha lite rutiner någorlunda befästa, när de är riktigt små kan man tycka att man har koll på läget för att upptäcka att nästa dag är det nåt heelt annat som gäller ;)

min bror fick barn i dagarna och där hemma var alla runtom JÄTTESJUKA i influensa mm och bebisen kan man ju tycka är infektionskänslig.. På bb sa de.. Du får åka hem direkt, barnet är som minst infektionskänslig nu första tiden då du ammar det. Det var värre för mamman påstod de då...

Sen tycker inte jag att man kanske ska åka till ullared med en nyfödd bebis heller men jag tycker det är knepigt att de vill att hon skulle åka hem till värsta kaosinfluensan där alla kräktes och hade skyhög feber. Hon kunde åtminstonde fått stanna över helgen men ICKE!!

När bebisen är några veckor och mindre infektionskänslig. Spädbarn är enklare att ta med än när de börjar kunna springa själva!

jag tycker att det är lättare att åka med en liten bebis jämfört med en 1åring.. en 1 åring (eller äldre) vill leka, sprina å busa vilket INTE funkar där.. (iaf tycker inte jag det)min pojk var lite mer än ett år när han var med å han var superotålig.. det gick väl rätt bra ändå men resan hem var fruktansvärt.. Han skrek i 2,5 timmars bilfärd huaaa

Hejsan! Jag funderar också på det.. Vill åka dit.. Men kg funderar på att hyra stuga:) min tös är 8 månader:)
Vi tog med vår dotter när hon var 7 veckor och hon klarade det galant. Dock bodde hon i min bärsjal hela tiden (hon är även född 10 veckor för tidigt så skulle alltså inte ens vara född då)

Kanske ska vänta med att åka tills pojken är tillräckligt gammal för att få barnvakt.

 

Jag tycker inte man tar med sig små barn till Ullared inte för o va sån men när man går där tycker man synd om dom små barnen som är där. Inget illa menar

Vi var där med våran dotter när hon var 7 månader, och hon klarade både resan på närmare 40 mil (80 tur och retur) och de två besöken där inne galant.

Det är ju upp till dig men jag hade väntat lite tills immunförsvaret blivit lite bättre.

Liknande frågor

4 vecka 29 2. någon i samma sits?!
5 vecka 19 3. Ullared
10 vecka 29 5. Ullared i V 37.

Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.