När du använder och besöker BliMamma.se godkänner du vår Cookie och sekretesspolicy. Ok, jag förstår
Inloggade medlemmar: 420 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Sök bland alla frågor
1907 visningar

gjort vad vi kunnat i 10 månader =/

Hej allesammans =)

nu är det såhär att jag o min kille har försökt aktivt att skaffa barn i 10 månader nu vilket inte gett något pluss =/ har försökt med ÄL täster osv då min mens inte varit regelbunden heller, har försökt med rosenrot och bidrottningsgelé tabletter i en månad också.. slutat röka har jag också i princip gjort =) men a som sagt ,inte något plus än så länge =( jag fick ett nummer utav kvinnokliniken som dom sa att jag skulle ringa om jag ville ha hjälp med fertilitet..så jag väntade en hel månad på att dom skulle öppna sin televäxel och när jag fick prata med dom,ville de inte hjälpa bara föratt jag o min kille inte står på samma address =S hmm? =/ ...tog jag sista grav.tästet för kanske 1 ½ månad sen.. har börjat må illa varje morgon, ömma bröstoch känner mig kissnödig hela tiden.. djupt i mitt hjärta är det förhoppningar om att jag kanske är gravid, men så börjar jag tänka, är väl bara skengravid ännu en gång och blir besviken såfort jag tar o testar med stickan =( kan ni komma med några goda stöd möjligtvis?skulle bli hämskt glad...tänk om jag inte ens kan få barn eller något..

5 år Besvär Rapportera Prenumerera Rekommendera

7 Svar

PLUSSADE IDAG !!!!!!!!! =D

Mrs Em: jahaa där ser man! oj då, hur och vart kollade du upp detta? =) vad o vem ringde du liksom hehe. Oj då det var ju tråkigt =( vad jobbigt med MF,beklagar... åhåå,zonterapi?=) låter riktigt spännande. Vad är Pergotime? vad kuul ,gratulerar stoort : )

Vi försökte i ca 1 år men ingen framgång alls. Jag kollade upp min hälsa å fick veta att jag har problem med sköldkörteln å började äta Levaxin, efter att jag kommit upp i rätt dos så blev jag gravid. Tyvärr slutade det i mf den gången. Efter det försökte vi ytterligare 1 år tills vi började kolla oss. Jag fick Pergotime av min gynekolog samtidigt som jag gick på zonterapi.. På två månaders försök blev jag gravid å väntar vårt första barn. Lycka till!!

Faith: Tack, det hela började rusa iväg mot att det bara började bli jobbigt att försöka o försöka o lägga ner en massa kraft till att hoppas,bli besviken,hoppas,bli besviken,osv... så funderar på om man inte ska lägga det på is, det ska ju inte bli så att man ska behöva känna sig pressad och orolig, fast blir rätt orolig och besviken nu efter 10 månader =/ men ska försöka att inte tänka på det! så får man se om vi får vårat pluss snart som man drömmer om så mkt =)

Baronen 91: 3 år, oj, då skäms jag nästan att jag mår dåligt för det inte gått på mina jämförelsevis 10 ynka månader...GRATTIS,ett stooort grattis till er vilken underbar upplevelse,och vad kul att eran dröm blivit sann,lycka till! använde ni er av någon spec taktik för att det lyckades? =) eller kom det bara naturligt? =)

Kan säga såhära, Jag och min sambo har försökt i 3 år och vi gjorde verkligen allt för att bli gravida på egen hand och jag höll på gräva ner mig. Förra månaden så tänkte jag vart är mensen?. För jag kan ju inte bli gravid tänkte jag. Men jag köpte mig ett test och jag hann inte ens blinka så var det starkt pluss, och jag var i en dröm men har fått det bekräftat via VUL så jag säger bara att kämpa på ! Jag höll på tappa orken men hoppas ni lyckas snart ! Ja, Det kanske är lätt och säga kämpa på för det har jag själv fått höra...

Prata med Barnmorskan på VC och fråga efter hjälp, dom borde kunna göra en utredning på er om ni inte blir gravida.

Annars så skulle jag råda er till att sluta försöka, lev bara som vanligt och tänk inte alls på barn eller graviditet, lättare sagt än gjort, men ibland händer det när man minst anar det!

Hursomhelst, önskar er all lycka till och att ni snart får erat efterlängtade plus <3

Liknande frågor

Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.