När du använder och besöker BliMamma.se godkänner du vår Cookie och sekretesspolicy. Ok, jag förstår
Inloggade medlemmar: Vampiremamii, 759 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Sök bland alla frågor
2209 visningar
Pux
Pux

Fortfarande ont efter ryggmärgsbedövning?

Hej!

Nu är det 7 veckor sedan lilla Juni föddes. Under förlossningen fick jag ryggmärgsbedövning, och jag har än idag ont där jag fick sprutan. Inte konstant, men när jag lyfter storasyster eller gör vissa rörelser. Borde jag kolla upp det eller är det normalt? Det är ju inte så att det gör brutalt ont direkt, men jag känner ju ändå av det dagligen.

5 år Besvär Rapportera Prenumerera Rekommendera

5 Svar

Min mans kusin fick barn för 1 år sedan och hon känner tydligen av sin varje gång hon ska få mens nu, så det verkar ju vanligt att man känner av den efteråt.
Min har känts ända till för nån månad sen, det har ju gradvis blivit bättre så klart. Min grabb är elva månader.
Så hade jag det oxå ett bra tag. Minns inte hur lång tid det tog innan det försvann. :( det ger med sig efter ett tag men tar väl olika lång tid å gör nog olika ont oxå. Jag kände av mitt nästan hela tiden. Framförallt om jag lutade mig mot något hårt. Hoppas jag slipper det denna gg.

ring till förlossningen och be få prata med narkosläkaren som la bedövningen, jag hade samma problem dock kunde de bara ordinera alvedon då jag ammade så åt 2g 4ggr/dag i ca 10 dagar efter det hade jag inga problem.

Tror inte de är så farligt då "Ryggmärgsbedövningen" inte tas i ryggmärgen utan utanför. Du behöver nog bara ta det lungt med lyft, men ring till 1177 och rådfråga någon om vad/varför du har smärta där.

Liknande frågor

Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.