Inloggade medlemmar: 307 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Sök bland alla frågor
1454 visningar

Försäkring och bilbarnstol steg2

Ja, jag undrar om ni vet något försäkringsbolag där vi kan försäkra hela familjen och hyra bilbarnstol steg 2? Någon som har koll på försäkringsbolag? Har ni något tips? Händer det mig något vill jag ju att min lilla familj ska gå ut pengarna. Så är vi i behov av bilbarnstolen...

5 år Baby Rapportera Prenumerera Rekommendera

6 Svar

Varsågod! Vad härligt att det funkade! Vi märkte också stor skillnad - hon sitter mjukare och blir inte det minsta svettig på ryggen :)
Det är precis vad jag sitter och gör just nu, har en svärmor som surrar hela tiden om försäkringsbolag hit och bilstolar dit... Och vi bor i samma hus över helgen (puh...). Så jag tänkte att jag hör med tjejjerna som vet bäst ;-) Tack för svar om försäkringsbolagen, det är en hel soppa det där tycker jag, men så fick jag bekräftat att trygghansa faktiskt gillas av fler än mig, och att det blir samma pengar typ. Nu kan jag äntligen få ett slut på tantens tjat, tack! LindaMaria; vi införskaffade aero move och lillkillen åkte nöjt igen, tack för ett fantastiskt tips!
Den sista stolen är den billigaste. En bältesstol kostar från ca 700 kr upp till max 1500, så man får ju inte så mycket stol för de pengarna. Och isofix kan man bara ha upp till 18 kg, medan andra stolar med bältesfäste kan användas till 26 kg. Byter man till en bältesstol när barnet väger över 18 kg måste barnet börja åka framåtvät då, fastän rekommendationen är att åka bakåtvänt så länge som möjligt upp till 26 kg. Så tänkte vi i alla fall när vi köpte. Men räkna lite på det och gör vad som passar er bäst förstås :)
Dom är nya stolarna från if!
Jag hyr bilbarnstol via if, via dom får man ny allt eftersom bebis växer och den sista stolen får man behållna. Kostar ca 100 kr i månaden med isofix fäste. Om dom är bäst på försäkringar vet jag inte.. Men du får rabatt ju fler försäkringar du har hos dom :)
Kolla med Trygg Hansa. Där har vi de flesta av våra försäkringar. Hade jag inte haft personförsäkribg förmånligt via facket så hade jag valt dem :) De har den bästa barnförsäkringen också (tycker vi). Sen undrar jag om det inte är billigare att köpa steg 2 stolen. Vi betalade 3000 för vår (Britax Max-Way) och den kan hon ha tills hon är 4 år (minst). Det motsvarar en hyra på ca 70 kr/månad, plus att vi kan sälja den sen. Då får man den ny dessutom :)

Liknande frågor

Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.