När du använder och besöker BliMamma.se godkänner du vår Cookie och sekretesspolicy. Ok, jag förstår
Inloggade medlemmar: 435 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Sök bland alla frågor
2861 visningar

brun flytning= min mens?

Eftersom jag inte fått någon mens sedan 2 juni men endå plussade på äl test i fredags så undrar jag om en sak. Jag och min man hade samlag för 2 veckor sedan, efter det så fick jag en liten blödning knappt så den märktes sedan övergick det till bruna flytningar, inget jätte rikligt men märkbart på papperet. Det varade ungefär 30 timmar. Kan det varit min mens?

5 år Besvär Rapportera Prenumerera Rekommendera

4 Svar

Okej, ja det är lustigt det där, har nu bestämt mig för att inte tänka på det och kommer inte mensen 1 veckan i augusti ska jag först göra ett grav test och skulle det då vara neg. Så ska jag kontakta en BM och kanske komma in på en undersökning. :)
Börja med ett g test om några dagar. Du kan ju faktiskt vara gravid. Sån blödning hade jag denna grav. Det va det som fick mig att ta ett test. Å javisst. Jag har ganska kraftig mens i vanliga fall så jag förstod att det inte va det. Däremot så fatta jag inte heller att jag va gravid då jag aldrig haft en tillstymmelse till blödning mina andra 4:a graviditeter. Det va en väninna som sa att jag skulle ta ett test. :/. Lycka till i alla fall. :)
Sista riktiga mensen som jag hade var 2a juni. Jo jag blir bara fundersam. :) men nu ska jag tänka på annat och hoppas den är mer normal i augusti annars får jag kontakta BM. :)
Absolut kan de vara de. Så hade jag oftast. Men när hade du fin riktiga mens?? Passar de in med äl?? Tycket absolut du ska kontakta Gyn så du kan få svar på dina frågor och koppla av lite. Lämna allt som har med grav ett tag. ;)

Liknande frågor

Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.