När du använder och besöker BliMamma.se godkänner du vår Cookie och sekretesspolicy. Ok, jag förstår
Inloggade medlemmar: 426 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Sök bland alla frågor
4791 visningar
vecka 12

bikini, baddräkt vid simning

Min bikini är ändå utsliten så en ny måste inhandlas. Jag har dessutom dyrt och heligt lovat mig att jag ska motionssimma mycket i höst. Bor på landet och förutom promenader och cykling så är utbudet inte så stort för vare sig gravida eller icke-gravida. Gympa en dag i vecka i den lokala skolans lilla gympasal är väl det som finns nära ;) och det tänkte jag väl hålla på med så länge jag orkar.

Men nu till mitt problem. Jag är ju i vecka 13 nu och kommer bara bli större. Kan inte ha vanlig baddräkt för jag har fått så stora bröst och när jag provat baddräkt ser jag ut som en val. Brösten trycks ned och bli tillsammans med magen en stor jag vet inte vad. Men särskild lockad är jag inte heller av vanlig bikini, känner inte ett måste att visa magen när jag är i badhuset för att simma.

Är lite intresserad av att få höra av andra gravida som kanske simmar eller går på vattengymnastik. Vad finns det för varianter av badkläder?

7 år Bli gravid Rapportera Prenumerera Rekommendera

5 Svar

http://www.jollyroom.se/produkter/mamma-gravid/gravidklader/badklader.html

Den här sidan köpte jag min baddräkt på, men det finns också tankinis, sedan finns det också baddräkt för amningstiden. Det är snabb leverans (1 dag tog det) och på den sidan kan man köpa allt som man behöver. Lycka till =)

Jag köpte en tankini som jag trivs jättebra i! Har D-kupa som varken lyfts fram eller försvinner i tankinin, vilket känns bra. Dessutom kan man ju vika upp linnet så att det blir som en bikini, vilket jag gjort nu under sommaren då jag ville sola magen också.

Där jag köpte min (Åhléns) fanns det större storlekar än den jag köpte, och det var inte ens på mamma-avdelningen.

Förra gången jag var gravid var jag glad över den tankini jag käpte då, eftersom den skymde magen som inte kändes så fin direkt efter födseln. Då kunde jag simma utan att må alltför dåligt över mig själv ;-)

Lycka till!

 Jo jag förstår dig. Så kände jag också men nu så är man så gravid att det inte går att missta ;)

Åh, jag tittade just på en mamasida med sådanna och har vanligtvis D/E kupa så nu vågar jag inte gissa ens på vad jag har. Men tror ändå att jag skulle känna mig mest bekväm i en sådan. Så känns det nu när jag inte fått nån kula än och bara känner mig svullen. Kanske blir annorlunda sen när magen kommer.

 Jag använder själv bikini och är i vecka 30. Men jag såg att det finns många tankinis för gravida på olika hemsidor. Tankini är en halvvariant av badräkt och bikini. Bikini överdel med ngt som ser ut som en halv topp. Alltså den täcker magen. Googla på mammakläder så kommer de upp. Jag hade själv tänkt köpa en sådan men tyvärr är mina bröst för stora :( De går bara upp till kupa D eller E. Lycka till!

Liknande frågor

Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.