När du använder och besöker BliMamma.se godkänner du vår Cookie och sekretesspolicy. Ok, jag förstår
Inloggade medlemmar: 446 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Sök bland alla frågor
1837 visningar

är jag kanske gravid?

Hej. Jag har börjat inse att något händer med min kropp. Förra gången jag var gravid och fick missfall så började illamåendet ganska direkt och plussade 2 veckor efter det. Nu har jag just gått ner nära 20 kilo efter att jag tröst ätit pga den väldigt komplicerade graviditeten sist. I början på förra veckan fick jag en liten blödning och därefter rikliga bruna flytningar, började även må lite små illa. Men det som bekymrar mig mest är att jag är så yr. Så fort jag ska resa mig och inte tänker mig för så känns det som jag ska svimma. Kallsvettas och har haft ont i huvudet några dagar. Mådde inte såhär sist och först tänkte jag att det var någon sorts mensvärk som jag börjat få på sista tiden. Men nu är mensen sen med 15 dagar och har slutat ha bruna flytningar. Kan jag vara gravid igen eller är det så att min kropp inte gillade att jag gått ner i vikt? Har gjort grav.test men negativt. Hjälp. :)

5 år Bli gravid Rapportera Prenumerera Rekommendera

2 Svar

Jo, jag mår toppen bra nu jämfört med för 3 månader sedan, men mensen har varit fullt normal sedan jag fick tillbaka den från då jag tog bort missfallen. Men vet att kroppen kan bete sig konstigt, därför jag blev så fundersam. Tack för svar iaf. :) det uppskattas.
Kroppen är ett mysterium, se till att du mår bra så din kropp kan få må bra oxå. Ja vet att kroppen kan spöka rejält med mens när man går ner i vikt o då ej mått bra sen innan :(

Liknande frågor

Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.