13 aug2017
5
Av Vampiremamii · 2 · 271 visningar · gillad 0 gånger

What to do what to do

Vad ska man göra kan inte ha det såhär längre jag mår så dåligt av att ha det som det är.. är så trött så irriterad varenda jävla dag.. Elvis är skrikig o gnällig min man har drabbats av struma pga all stress.. jag har ont i min jävla gallblåsa vareviga dag.. jag är skit nervös inför op. Men all stress o irritation beror ju på Dylan.. jag vill just nu att han ska bo hos sin pappa fram till jul. För han håller på att splittra vår familj här.. jag vill inte det jag älskar min man men all jävla stress.. vill inte vara arg o irriterad varenda dag.. bup tar ju evigheter innan det blir utredning på riktigt.. Fan asså.. ska ringa både familjerätten och vc imorgon för jag behöver någon att pratade det är inte normalt att känna som jag gör för min äldsta son.. jag är arg o irriterad på honom vill inte ens krama honom för jag är så arg på honom.. Och det är synd om honom för jag vill inte känna så mot honom men just nu är vi i en ond spiral.. vi måste ut ur den o därför kan det vara bra att han bor hos sin pappa.. för vi kommer inte ur den.. vi har fått erbjudande om att han kan ha en kontaktperson som kan vara med han nån gång i veckan. Då sa jag till soc vad hjälper det? Det är ju ändå likadant när han kommer hem.. Nu är Elvis lugn igen han skriker inte för dylan varit hos sin pappa sen i fredags men när han kommer hem ikväll kommer det vara likadant igen skrik o allt:( pallar Fan inte alltså!!! Jag kommer hamna i depression igen om det inte händer något. O jag har frågat varför jag har så jävla mycket ansvar. Fick svar att det har jag egentligen inte. O jag sa jag har ju tydligen inga rättigheter. Varför har aset rätt att säga nej till att ha han boende hos sej men inte jag. Asså blir så jävla arg!!!!!! Låter säkert jättehemsk nu men det är så o dom som inte varit i min situation vet inte hur det känns.. Behövde bara skriva av mej lite..

Kommentarer

Av Richter93 · 6 år sedan ·
5
Usch låter som ni skulle behöva lite egen tid du och din man/sambo och bara ha en vilodag hemma med film och annat mysigt ? hoppas allt blir bättre ?
Av Vampiremamii · 6 år sedan ·
5
Awe tack <3 ja vi ska ju fira bröllopsdag om 2 veckor men har ju ändå lilleputte med oss men han säger inte så mycket så är ok att ha med honom:) så då får vi ändå lite egentid:)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar