21 okt2014
7
Av pinknails · 2 · 284 visningar · gillad 0 gånger

Viktuppgång..

Alltid ett lika spännande samtalsämne! Min komips som har tränat mig sen i januari och hjälpt mig att komma i form har även tjatat på att jag och min sambo ska skaffa barn och nu har vi ju gjort det (som ni redan vet är ju bebbe i magen)

Var till henne här om dagen och då säger kärringen "det syns ju att det inte bara är gravidkilon där..." nä, men va fan! Så var det även hon som sa i början "passa på att äta kakor å sånt nu för nu har du fram till i mars på dig att skylla på nått sen börjar vi igen när du är redo" 

Jag har inte ätit mycket kakor tycker jag, dock har jag druckit fanta, jag har ätit glass nån gång nu och då, jag har ätit några kakor.. MEN!! Jag har även börjat med bröd, pasta, ris och potatis igen sen jag blev gravid så inte underligt att jag lagt på mig av det med.. Och så har jag inte tränat sen i juli..

Sen inskrivningen har jag gått upp ca 3kg så jag vet väl inte riktigt om jag kan hålla med om att det är "massa överflödiga kilon" eller? Men som sagt, jag håller med om att kroppen har förändrats och inte bara pga bebis utan alla jävla kolhydrater, fanta och ingen träning.. Då blir man fet, ursäkta mitt uttryck..

Jag gillar inte alls hur läget är, tycker det är tragiskt att det har blivit så här men jag tänker inte gå på nån jävla diet när jag är gravid, dock ska kakor och godis skäras ner på, min älskade fanta ska verkligen skäras ner på och jag ska försöka sätta mig på träningscykeln iaf 30 minuter per dag..

Kommentarer

Av Lizard · 9 år sedan ·
5
Om du bara gått upp 3 kg är det väl inte så farligt? Skit i henne! Kan ju va så att du ser "slappare" ut pm du inte tränat på så länge så har du väl tappat muskler och då ser man ju inte så stram ut. Så jävla trist att det alltid ska kommenteras om kropp och vikt och råkar nån vara gravid är det helt plötsligt helt okej att kalla personen i fråga fet/tjock. Jag blir både ledsen och arg på sånt!
Av pinknails · 9 år sedan ·
7

Håller med dig till fullo!!! Man blir verkligen arg och ledsen, tro fan att man inte ser lika stram ut när man inte tränar liksom. Det roliga är att hon verkar inte fatta det själv, fast än att hon har tre barn. Men men. Jag försöker ignorera det. Jag vet ju varför jag ser ut som jag gör just nu och det kommer vara värt det <3

Efter knodden kommit till världen och jag känner mig redo ska jag börja träna igen, längtar faktiskt till gymmet men just nu känner jag mig för lat och så vet jag att när jag kommer dit kör jag på som vanligt, dagen efter kommer jag ha joooordens träningsvärk och så kommer jag inte träna på ett tag igen.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar