26 nov2015
4
Av Emmawetterholm · 1 · 447 visningar · gillad 1 gånger

Vecka 35 imorgon och besökt läkaren

Imorgon går vi in i v 35!! Helt sjukt va fort tiden går! 42 dagar till bf kvar men lillasyster kommer komma lite tidigare. För några veckor sen träffade jag och sambon en aurora på kss förlossning för att prata om hur de gick till när vår son kom till världen. De va en väldigt tuff och jobbig förlossning med stor, blodförlust, sugklocka och massa annat så att föda är en stor skräck för mig nu tyvärr. Auroran bokade tid hos förlossningsläkaren. Så vi va där i måndags och det har varit en pina att vänta på det mötet och när vi väl satt i väntrummet så började ångesten att komma och dom va lite sena så fick sitta 20 minuter extra och vänta pch tårarna började komma och så fort vi fick komma in till läkaren så brast de. Började störtlipa och fick svårt att andas... Va så himla rädd att han skulle säga att de bara va att föda och hoppas på de bästa... Har ju målat upp de värsta i allt tyvärr. Men nu har vi pratat med doktorn och han va hur bra som helst! Fick även se lilla tjejen på ultraljud för att se hur stor hon va för en stor rädsla är att få ett till stort barn ( sonen vägde 4475 g) och med de så sprack jag väldigt mycket ocj fått problem efter de tyvärr. Hon va inte liten men inte jättestor men ytterpyttelite större än kurvan men inte mycket. Men han tycker defenetivt knte ja ska gå fullt ut till bf men 2 veckor innan bf är 24 december så de va ju ingen bra dag att föda på. Pch sen är de helgdagar och så. Och jag vill gärna att hon kommer i januari. Men fick tid 28 december om om ja vill kan ja bli startad då. Men tänker vänta några dagar till. Men då ska vi iallfall kolla hur stor hon är pch efter de se hur vi ska göra om jag ska försöka mig på en vaginal förlossning eller ett snitt men läkaren sa att jag bestämmer så om ja vill så får ja snitt utan problem så de känns så himla skönt att Veta de!!  

 

Men nu är de bara vänta tills den 28 då, fast om jag känner att jag mår dåligt att tanken av att föda så va de bara å ringa så får vi en tidigare tid :)!!! 

Men nu har vi iallafall kommit på namnet på vad lilltjejen ska heta men de blir en hemlis tills hon är här <3

Kommentarer

Av juliet · 8 år sedan ·
3

Vad skönt du fick bra kontakt och dom förstod dig så d kan få snitt det måste kännas befriade om mantar det buss lungt tre veckor och inte tror att ma ska jynastisera på några måader blir det bara en tunn linje som knappt syns.

/ Juliet

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar