23 mar2017
5
Av Lilla Bus · 2 · 401 visningar · gillad 1 gånger

Vågar nästan inte yppa det att fl är nära.

Jag frågade han som ska förlösa mig om det bär dåligt omen att berätta att det är dax eller om jag ska vänta tills efter men han sa att det var grönt ljus. Han kommer förlösa mig hemma hos honom så det blir inte på sjukhuset där man bestämt sig för att dom inte finns och att när dom låg i en annan dimmention och därför inte syntes på ul så betyder det ju inte att dom är där för alltid det berättade mitt alter ego Matilda för mig för flera år sedan att efter en viss tid så byts det tillbaka till det normala och jag sket bensin i två år sendan slutade det och nu så är det grönt igen dom ligger i rätt dimmetion alltså.

Så utav fem barn kommer två att överleva två är fulla med elende från vår jord som jag rensat undan för dom är sjuka i grunden mer än vanligt het obotliga dom blir övergivna vid födseln då dör dom för andra gången då försvinner dom. Nu håller vi tummarna för att det blir rätt nästa vecka. / Lilla Bus

Kommentarer

Av NilaBridell · 6 år sedan ·
4

Jag håller tummarna för dig lilla bus så det blir av nu så du slipper denna graviditet som du gått med så länge. verkligen kram på dig .

Av Lilla Bus · 6 år sedan ·
5

Tack Nila det ska bli ett äventyr av guds åde denna förlossning jag ska berätta på dagbken kram tllbaka / Lilla Bus

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar