05 apr2014
4
Av Lbakk · 2 · 293 visningar · gillad 0 gånger

Skippar testandet denna gång!

Nu är det ungefär (eller exakt) 56 dagar sedan missfallet.

Känner inte riktigt att kroppen kommit igång ännu, små blödningar hit och dit men som nu äntligen slutat. *peppar peppar*
Har dock lite då och då svag molande värk (som svag mensvärk) i magen, är det normalt? Guess so, tar väl ett tag för kroppen att "komma tillbaka".

Jag hade tänkt försöka hålla mig i från ÄL-tester och Äl-appar och allt vad det heter, inte för att jag tycker det är något fel i det. Men jag blir så stressad!

I tolv månader var jag helt besatt av ÄL-testning, tempmätning, gravtestning, symtomkänning, ja, you name it ;-)
Tillslut gav jag upp, orkade inte testa mer. Jag blev ju ändå inte gravid. Sambon skulle iväg på jobb så vi skulle missa ägglossningen. Trodde jag. Gissa om jag vart förvånad när testet visade två streck, tog ett par dagar (och typ 10 test) att fatta att jag var gravid :-)


Längtar tills att få känna den lyckan ingen!
 

Kommentarer

Av Villblimamma20 · 10 år sedan ·
5
Det kommer du få göra igen :) alla säger olika. Att tänka på det gör det svårare eller tänk hur mycket du vill. Jag sa vara till mig själv att det kommer när kroppen är redo men jag fantiserade ändå om den där dagen om pluset, om hur jag går med stor gravidmage. Jag önskar dig all lycka till! :)
Av Lbakk · 10 år sedan ·
4

Åh, fantisera blir det en hel del av vill jag lova . Det är omöjligt att hålla sig i från :-) Tack så mycket! Och stort grattis till din graviditet! :-)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar