21 okt2014
7
Av muxpux · 2 · 344 visningar · gillad 4 gånger

sista gången till kuratorn men ett bra samtal. Och sen till

hade gått upp ungefär 14 kg även om jag vet att detta är tillfälligt  och har med gradivitet och göra så blev jag illamående på något vis ändå.

Jag gick ju ner 20 kg förra året, och nu känns det som att man är på ruta 1 igen.

Måste komma i gång med träningen frågan är hur när jag vill ha min pt och han har ju erbjudit sig att ta hand om mig till förlossningen.

Känns som att jag måste ta kontakt med honom igen och höra hur han hade i så fall tänkt sig och vad det skulle kosta så klart. kan ju inte direkt sätta mig och köra 30 sit ups eller andra mag övningar köra 45 kg med skivstång med repetioner på 10 till 20.

Så blev en aning sur i alla fall när jag fick höra om mina 14 kg sen sist.

När mammsen och barnmorskan börja prata om min vikt så höll jag för öronen stog inte ut med tanken.

Från den smala och väl tränande kroppen till ungefär ruta 1.

Sen fråga vad jag äter om jag äter regelbundet bla bla som jag tog lite illa vid mig också av eftersom min pt har lärt mig allting om vad man ska äta och inte äta lyssnar nog hellre mera på honom inom mat och motion för honom litar jag på till 100 % än min barnmorska tyvärr.

Så blev på rätt dåligt humör efteråt tyvärr ska börja gå mamma kurs eller en föreläsnin men ska fråga mera av min vännina också  hon kan verkligen svara på alla frågor och känns tryggt också.

Visst lite skrämmer det mig det  här med förlossningen men men kursen är inte förens i december så har god tid på mig att förbereda mig.

 

 

Kommentarer

Av morkerstin · 9 år sedan ·
3

gumman tänk inte för mycket på vikten nu kroppen har en väldig förmåga att hitta tillbaka till ursprungsläge sedan består ju modermjölken bara av fett. kramis

Av muxpux · 9 år sedan ·
7

morkerstin. Hejsan =)  jag försöker verkligen  och självklart så vet jag att detta är tillfälligt också.

Det frusterande är att en av mina föräldrar är på mig hela tiden senast i morse fick jag höra att jag äter som stor häst eller som 10 byggkarlar och så här har det vart i alla år i stort sätt, började hos en personlig tränare på sats där jag går så var dom  är hemma nöjda inget klagande över det ena till andra tills nu..

Så kom jag på igår eller närmare tänkt nu på länge att börja gå hos honom igen för att träna upp muskulaturen  och som han erbjöd sig själv  t o m.

Och berättade detta för min föräldrar i morse blev verkligen sårad och förlämpad hos barnmorskan i går med tanke på hur känslig jag är och tar illa vid mig inom detta område.

Som börja skrika åt mig i stället

 har ett gymm kort som inte förtillfället används regelbundet och varför inte då satsa på detta fram till när det är nära till förlossningen?

Vill inte eller hamna i nån vikt deppression eller som jag brukar säga

Tycker nu att promenader är så tråkiga har ledsna och känns lite för kallt för att cykla som jag har förstått så får man inte använda vilken cykel som helst eller med tanken på att magen växer.

vet inte  vad jag ska göra, kan ju inte smita på kryssningar varje månad eller som man har för att slippa föräldarna och bara för att få vara i fred för att ha lugn och ro och inte stressa upp sig eller upprörd för det mår ju inte den lilleman bra av eller.

 

 kram

 

 

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar