09 mar2017
5
Av johannas86 · 2 · 400 visningar · gillad 4 gånger

Senaste nytt

Var tar tiden vägen? Kan inte förstå att Casper redan hunnit bli 8 månader! Helt otroligt! Känns som man va gravid igår haha. Hade iaf BVC på hembesök för  8-månaderskontroll igår. Det gick superbra. Han växer på och följer sin egen kurva haha. 10,1 kg tung och hela 76 cm lång. Han ställer sig även upp mot allt och går längst med möbler och med lära-gå-flygplan XD han står även utan o hålla i sig. Mamma o pappa kan han säga men han föredrar o säga pappa haha

tanken va att jag skulle va mammaledig till februari nästa år men det såg omöjligt ut med dagisplats och dagis pratade om att ta in Casper augusti 2018! Så länge kunde inte jag va ledig men efter många turer så lyckades vi få dagisplats på samma dagis som Dennis och Hugo. Dennis börjar ju förskoleklass till hösten så det är skönt att slippa lämna på 3 olika ställen. Dock börjar Casper redan i augusti så jag fick ringa chefen idag och meddela att jag kommer komma tillbaka i september istället för februari nästa år. Det va inga problem. Chefen blev bara jätteglad. Kommer bara jobba 62%, 8-13 måndag-fredag så det känns superbra :D Kan inte heller förstå att Dennis ska börja förskoleklass till hösten. Han börjar kännas så stor nu!

Vi har iaf bokat semester i maj. Då blir det en vecka på Mallorca innan högsäsongen på mannens köttaffärer drar igång. Ska bli sååå skönt att komma iväg en vecka o mysa med barnen och bara ha tid för varandra ;) nu ska jag passa på o mysa me gubben för sen åker de till Göteborg för o tävla i pingis i helgen. Ha en härlig kväll alla fantastiska mammor! 

 

Kommentarer

Av Vampiremamii · 7 år sedan ·
5
Haha lilla Casper han är typ lika stor som min lille pojke va vid 8 månader haha x) men det är bra då har dom lite att ta i;)
Av johannas86 · 7 år sedan ·
5
Haha eller hur ;) d ska va stora, runda o välmående barn haha :P Såg att Dennis vägde 10,6 kg när han va 8 månader hahaha stora pojkar XD

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar