23 apr2014
4
Av Ankan89 · 0 · 342 visningar · gillad 4 gånger

RUL!:D

Vilken lite vilde vi kommer få!:D va inte still en sekund och ultraljudsteknikern tillochmed kände utanpå när hon sparka på dopplern:p  hade moderkakan i bakvägg så va därför jag känt av henne så tidigt:) envis som tusan också, låg med ansiktet mot ryggen på mig hela tiden trots att jag var uppe o hoppa och låg på sidan:p så blev lite halvdålig bild men de va verkligen de bästa hon kunde få till när den va så envis:) är rätt säker på att de e en tös, för de va verkligen noll och ingenting mellan bena;) 

Har jobbat och sen grejjat hemma idag så nu gör det så sjukt ont i benen så vill helst bara hugga av dom! Fattar inte varför dom gör så ont bara för man håller igång lite. Det bultar, drar och spänner i dom så jag blir tokig, värst är det att ligga på sidan eftersom låren verkligen är ömma. Aj!  Mår hur bra som helst i övrigt, ingen ryggontt, ischijash, stor viktuppgång eller omättlig aptit som sist:p 

och återigen...svärmor kom o tafsa på magen. IGEN! Hon gjorde samma sak sist fast både jag och killen sa att jag inte tycker om de. Hon måste märka att jag suger in magen, drar mig undan och blir spänd som en fiolsträng när hon kommer me händerna! Bad han säga till henne idag igen när han åkte dit i eftermiddags. Får se om hon lyssnar denna gången... Vet inte varför jag är så känslig för det, men tycker verkligen inte om att folk man vanligtvis inte ens tar i överhuvudtaget nån gång, bara kommer och tar på en!? Inte ens frågar först om de är okej? Bra dyker ner mot magen och kladdar och pratar bebisspråk? Hallå ongen kan varken se, höra eller KÄNNA dig!? Det är liksom MIG du tar på? Klart ingen gör det för att vara elak men jag tar så illa vid mig att jag nästan gråter, för tycker verkligen det är så obehagligt.

Nu blir det sängläge så man är laddar för jobb imorrn:)

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar