16 aug2017
5
Av Lilla Bus · 0 · 396 visningar · gillad 0 gånger

Nya tankegångar igen!

Nu har jag frågat min mormor och mitt ex som är synska när jag ska föda för nu står det klart att jag lever med barnen så länge som möjligt för jag sa få chans att älska min karl och han vill göra några fler filmer Top gun 2 står på agendan och den vill jag att han ska göra. Han säger han gör den om jag bor hos hans föräldrar under tiden och kanske det blir så vi får se. Han villvara trygg i att jag finns kvar då det är flera som trånar efter mig men jag har planerat detta livet nogrant.

Nu är alla dom värsta borta utav dom onda det är lite otäckt men det ska gå bra tror jag. För dom finns i pojken som har en egen livmoder i magen. Jag lockade dom med att bli mitt barn och jag har haft två svarta andar i kroppen sedan liten men dom var bara på besök så jag kunde vända dom. Den pojken kommer överges vid födseln och då förintas dom.

Så i september 2019 kommer jag föda är det sagt nu så får vi se så det blir att jobba mycket med styrka så jag orkar. Men jag har börjat och det går bra jag är inte lika djupt nere som jag var förut. Kram på er / Lilla Bus

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar