06 okt2015
3
Av juliet · 0 · 345 visningar · gillad 3 gånger

205 ggr Ny era med barnen i magen !

Hej på er !     Nu är det så att dagen som är ankomstdagen inte går att beräkna utan när min pojkvän är hos mig blir jag trygg och åker in till förlossningen men inte förrän dess.

Jag har fortfarande problem med dimmentioner i magen den som byggdes för man inte skulle fortsätta ta livet av mig ett knep från min dotter som nu är min men ej ännu med mig men hennes pappa är numera död som var Hittler.

så fjärde gången han försökte ta mitt liv fanns jag i den dimmentionen min dotter lurade in mig i genom att gå vilse i hennes kvarter.

En dimmention är en stad i staden mycket läskigt och otäckt men livsnödvändigt att skapa för min del den är gjord av gas av Liv i himlen och michelle som är lika gamal som jag vi har levt flera miljarder ljusår mer än alla andra. så kom inte och tvivla på det jag berättar om det gör mig ledsen för det är verkligheten i sin yttersta närvaro.

 Nu har ödet fått platts i kroppen hur det gått till berättar jag nästa gång för er sköt om er det bästa ni förmår mycket tålamod och enkla dirrektiv till varandra så går det lättare för oss alla kram juliette

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar