09 sep2016
5
Av Lilla Bus · 0 · 346 visningar · gillad 0 gånger

Nu har vi vänt ut och in på mycket!

mycket lite av det jag skrev om förgår blir som jag fick veta av min dotter för två dagar sedan nu gäller följande: Jag blir till en hel ny människa  i min mage för jag har en gud, min gud som han har kallats detta livet som partner i kroppen och (vi är tvillingsjälar) hade behållit denna kroppen om den hade varit hel men man har på många sätt innom sjukvården genom hela mitt liv försökt att plåga den såden blev permanent dålig vilket dom lyckats med. det har runnit ut ca sex muggar balans vätska ur huvudet när jag hade opererat in elektroder i huvudet för att göra eeg direkt på hjärnan för att leta efter skadan av min epilepsi. då borrades det ett hål så det skulle rinna ur kinden viket det gjorde också och ingen var sykunnig på sjukhuset på två dagar för den tredje sa gud ifrån att börja döda dom som inte skötte sitt jobb. hotet gick hem och jag blev sydd utan bedövning i ansiktet. så vad jag har varit med om är rena mardrömmar dom sista 11 åren har tagit priset. men jag ska bespara er detaljerna för det gör ont att läsa om. men det har varit så dåligt så det blivit  mycket löjligt så jag kan skratta och känna mig tillfeds ändå förmodligen för dom tog i för mycket dom som ville plåga mig. det blev löjligt till slut.

Och nu då när historierna avlöser varandra hur det ska bli men vi tar oss fram en bit i taget och min syster skrev i en låt "allt kommer gå bra om vi tror på varann" och att hon hade fått en uppenbarelse var också med i texten.

nu flyttas tiden för min förlossning förhoppningsvis för sista gången och det blir till januari för då förlöser gunnar mig mitt ex från tidigare liv jag sa att han skulle plugga jynekologi ocså när han gick på läkarhögskolan för man vet aldrig i framtiden sa jag till honom och det har han gjort. så om dom inte tar emot så förlöser han mig den 16 jan. men det jag skrev igår om att jag blir barn stämmer. Och att två av fostren kommer dö och försvinna. så helt har vi inte varit ute och cyklat. Som man sa när jag var barn allt börjar med att jag träffar exet. vilket jag gör nästa månad. men nu har jag Nila i kroppen och min dotter i anden vi kommer från samma person men då var vi energier när vi skilldes åt. Ni bodde i mörkret då. vi ska börja om för det gjorde jag som bäbis och nästa gång vi får en kropp blirvi jätte söta och charmen kommer bli enorm. min dotter är det härligaste som finns och nila är busig och jag är lugn men busig. så det blir något att se fram emot vi kommer i april för jag vill bli en vädur. så nu har jag tid på mig att ställa in mig sedan får jag några månader i magen för att ladda batterierna. det är inte det sista som är sagt i ämnet men det får räcka för idag. / Lilla Bus

 

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar