04 dec2016
5
Av Lilla Bus · 0 · 360 visningar · gillad 0 gånger

Nu har mycket hänt!

Till att börja med så är det Nila som är Lilla Bus från och med nu,och jag har en ny profil, för han har min kropp så nu till henne... Hej nu är det jag som har kommandot i kroppen, och jag har en ny profil, och jag tänker leva i denna kropp för Therese var inte önskad.

Det har blivit bestämt på nytt att jag ska föda hemma i augusti, och det kommer när jag gått salig i denna kropp till hösten, för det är turerna innan man blir barn. Man lämnar kroppen sedan lever man som salig sedan som osalig och närmar sig barnstadiet men jag kommer hoppa över den saliga tiden utan kropp, så jag tar den i kroppen för i augusti föds jag från denna kropp. Det varmeningen att gud skulle göra therese till barn då så hon skulle prata som en liten men det blr nog inte så, för vi ska skapa när vi kommer ut är det meningen hoppas vi får tid över till lek också men det kommer vi se till att vi får det är ett måste för jag är så genombusig.

Antingen blir det mor och Lovinessinnan som lever i kroppen och blir mamma med Jens eller så kommer hennes syster och han som ska förlösa henne som blir föräldrar annars blir vi grannar i Marbäck i närheten av Halmstad. Det var mycket det här men det löser sig med tiden och man förstår bättre vad som hänt. Det kommer sluta gott för alla, det är jag säker på. Dom som det inte gör det har sig själva att skylla för alla får samma chans. Ha det så bra har ni frågor är dom välkomna.     / Nila

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar